Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Zorlu PSM ’de Bu Hafta 11 – 17 Kasım

Göz dolduran programıyla yılın heyecanla beklenenlerinden Mix Festival’in yanı sıra stand-up’tan tiyatroya operadan müzikale her seyir zevkine hitap eden zengin içerikler hafta boyunca Zorlu PSM sahnelerinde seyirciyi karşılıyor.

Uzun bir süredir Youtube’da yayınladığı güçlü içerikle kendine sadık bir kitle edinen İbrahim Selim, kült televizyon serisi “True Detective”in müziklerinin arkasındaki dâhiyane isim, çağdaş Amerikan folk sahnesinin yükselen yıldızı Lera Lynn, ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev’in “Perfect Balance” albüm lansmanı ve farklı müzik türlerini bir araya getiren yılın en heyecanla beklenen festivali Mix Festival ile Zorlu PSM’de bu hafta da enerji hiç düşmeyecek.

ROYAL OPERA HOUSE GÖSTERİMLERİ: DON GIOVANNI // 11 KASIM, PAZARTESİ // %100 STUDIO // 20.00

Karakterlerin karmaşık halleri, hızlı akan konusu ve komediyle birleşen karışımıyla ünlü Mozart şaheseri Don Giovanni, Hartmut Haenchen’in yönetiminde, muhteşem aryaları ve uluslararası vokalleriyle 11 Kasım akşamı Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde perdeye yansıyacak. Operaseverlerin kalplerinde yerini almaya hazırlanan bu büyüleyici gösteri Türkçe ve İngilizce altyazı seçenekleri ile operanın efsanelerini seyirciyle buluşturacak.

**Lütfen dikkat: Etkinlik Royal Opera House performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.

Bilet Fiyatları:

Tam - 44.00 TL

Öğrenci - 27.00 TL

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 11 KASIM, PAZARTESİ // touché // 21.00

Uzun süredir Youtube’da yayınladığı güçlü içerikleri ile kendine sadık bir kitle edinen İbrahim Selim, “İbrahim Selim ile Bu Gece” adlı yeni programında, Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı sezon boyunca her hafta touché’de izleyici ile buluşurken program Zorlu PSM’nin YouTube kanalından da kaçırdığınız bölümleri de izleme fırsatı sunuyor!

Kapı Açılış: 19:30

Etkinlik Saati: 21:00
 

Bilet Fiyatları:

Tam - 84.75 TL

Öğrenci - 49.50 TL

CMYLMZ - DIAMOND ELITE PLATINUM PLUS // 11 – 12 – 13KASIM // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz, CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum - Plus şovunun gösterileri ile bu hafta üç gösterim ile Zorlu PSM seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

*Biletler Tükendi.

İLİŞKİLER // 12 KASIM, SALI // MEYDAN FUAYE // 20:00

‘Kendini tanı ve keşfet, insanı anla’ perspektifi ile öğrenme ve bu konuda koçluk yapma üzerine yoğunlaşan yaşam koçu ve yoga eğitmeni Selda Timur, getirdiği içten ve yaratıcı enerji ile bireylerin öz kaynaklarıyla temasa geçmelerine destek olarak, özlerini daha yakından tanımalarını, ihtiyaç duydukları yetkinlikleri anlayıp içlerindeki potansiyeli hayata geçirmelerini sağlıyor. Kimle olursa olsun ilişkisini daha kaliteli yaşamak isteyen, daha iyisini hak ettiğini düşünen herkese hitap eden bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile 12 Kasım Salı akşamı Zorlu PSM Medyan Fuaye’de.

Bilet Fiyatı:

Genel Satış: 165.00 TL

VESTEL GURURLA YERLİ KONSERLERİ: SON FECİ BİSİKLET // 12 KASIM, SALI // %100 STUDIO// 21:00

Son Feci Bisiklet için Arda Kemirgent'in 4 yıl önce Uzaydan Geldiğine Göre Yorgun Olmalısın adlı şarkıyı internet üzerinden paylaşmasının ardından başlayan macera, 6 şarkıdan oluşan Son Feci EP ve özellikle Bikinisinde Astronomi adlı şarkının kitlelerce duyulmasıyla bambaşka bir boyut kazandı. Gitar ve vokalde Arda Kemirgent, davulda Can Sürmen, gitarda Erkin Sağsen ve bas gitarda Ozan Özgül'den oluşan grup, ilk stüdyo albümü Vesaire'yi 2015’te yayınladı. Albümde yer alan Bu Kız, Modern Zamanlar, Ütopya ve Pazar ve Ertesi gibi şarkılarla beğeni topladı. Sıkıntı Var, Zaman Yok ve Reklamlar adlı üç parçayı ayrı ayrı yayınlayan ve 2017 yılında “Kötü Şeyler” albümünün lansman konserini yine Zorlu PSM’de yapan Son Feci Bisiklet, 2018 yılında Yerlerde ve Çar Bomba single'ları sonrası Türkiye turnelerine devam ediyor. Sevilen parçalarının yanı sıra enerjik canlı performanslarıyla da ön plana çıkan grup Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında Son Feci Bisiklet, Zorlu PSM seyircisiyle bir defa daha buluşmaya hazırlanıyor.

Kapı açılış: 20.00

Etkinlik saati: 21.00

Bilet Fiyatları:

Tam - 66.00 TL

Öğrenci - 44.00 TL

GARANTİ BBVA KONSERLERİ: LERA LYNN // 12 KASIM, SALI // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00

Kült televizyon serisi “True Detective”in müziklerinin arkasındaki dâhiyane isim, çağdaş Amerikan folk sahnesinin yükselen yıldızı Lera Lynn, Garanti BBVA Konserleri kapsamında yeniden Zorlu PSM’de! Bu senenin ilk yarısında çıkardığı “Plays Well With Others” ile dünya turnesine hazırlanan Lynn’in kadife vokaline çağdaş müzik sahnesinin en zevkli Americana melodileri eşlik edeceği bu konserde yerinizi almayı unutmayın.

Kapı Açılış: 20:30

Etkinlik saati: 21:00

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - Tam 120.00 TL Öğrenci 93.00 TL

2. Kategori - Tam 90.25 TL Öğrenci 63.25 TL

LESLİ İLE STAND UP: 002. UPGRADE // 12 KASIM, SALI // touché // 21.00

Doğal, samimi ve yüksek enerjisiyle Lesli, 40’lı yaşlarında oyuncu ve komedyen olma yolculuğunun komedisini bize çok zeki ve muzır bir şekilde anlatıyor. Komedi kariyerindeki ani sıçraması, teknoloji konusunda ki sıkışıklıkları, dizi kariyerindeki beklenmezleri, hepimizin sorduğu bekar mı, evli mi; Türkiye mi yurtdışı mı gibi sorulara eşsiz bir komedi show ile cevaplar arıyor.

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik Başlangıç: 21.00

Bilet Fiyatları:

Tam - 84.75 TL

Öğrenci - 49.50 TL

GERÇEK // 13 KASIM, ÇARŞAMBA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Zorlu PSM ve Talimhane Tiyatrosu ortak yapımı olarak sahnelenen ve The Guardian gazetesi tarafından “çağımızın en heyecan veren oyun yazarı” olarak nitelendirilen Fransız romancı ve oyun yazarı Florian Zeller’ın eserinden uyarlanan “Gerçek”, güldürmeye devam ediyor.

Nefes kesen anlarıyla her sahnede seyircinin algısını değiştirmeyi başaran ve şaşırtan oyunun kadrosunda değerli oyuncular Kubilay Tunçer, Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan ve Özge Özder yer alıyor. Dostluk, şüphe, ihanet ve gerçek kavramlarını ele alan oyun, deneyimli yönetmen Mehmet Ergen rejisi ile tiyatro severlere hafızalara kazınacak bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 110.00 TL

2. Kategori - 88.00 TL

Öğrenci - 55.00 TL

KEREM GÖRSEV ‘PERFECT BALANCE’ ALBÜM LANSMANI //13 KASIM , ÇARŞAMBA // touché // 21:30

PSM’de birçok kez sahne alan Kerem Görsev bu sefer, 19. Stüdyo albümü olan Perfect Balance albümünün lansmanı için PSM’ye geliyor! Kerem Görsev’in Ernie Watts ile yaptığı, sadece 4 saatlik bir sürede tamamlanan Perfect Balance albümünün lansmanı 13 Kasım Çarşamba touché’ de!

Kapı Açılış Saati: 19:30

Etkinlik Saati: 21:30

Bilet Fiyatı:

Genel Satış: 121 TL

ÖZŞEFKAT // 13 KASIM, ÇARŞAMBA // MEYDAN FUAYE // 20:00

Türkiye'nin ilk Türkçe meditasyon uygulaması MeditasyonApp’in içerik yaratıcısı ve sesi olan Deniz Bağan’ın kendimizi her halimizle kabul edebilmenin, gözetebilmenin, kendimize anlayışlı davranabilmenin yolu olan öz-şefkatin temellerini anlatacağı iki saatlik atölye ile günlük hayatta kendinizle yeni, daha anlayışlı ve bütün bir ilişki kurma deneyimini hissetmiş olacaksınız. Kendinizle arkadaş olmak, duygularınıza anlayışla bakmak ve öz-şefkatle tanışmak için Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile hayata geçirilen bu atölye için yerinizi almayı kaçırmayın.

Bilet Fiyatı:

Genel Satış: 165.00 TL

KEREM GÖRSEV TRIO // 15 – 16 KASIM // touché // 21:00

Ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ayhan Öztoplu 'dan oluşan triosuyla 15 ve 16 Kasım akşamları touché sahnesinde!

Kapı Açılış Saati: 19:00

Etkinlik Saati: 21:00

Bilet Fiyatı:

Genel Satış: 121.00 TL

DAMDAKİ KEMANCI // 15-16 KASIM // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Broadway’de en uzun süre sahnelenen 15 eserden biri olan Damdaki Kemancı müzikali, Zorlu PSM prodüksiyonuyla izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Sevilen oyuncu Binnur Kaya ve devlet tiyatrolarının önemli isimlerinden Mehmet Ali Kaptanlar’ın başrollerini paylaştığı müzikal, kalabalık oyuncu kadrosuyla kasım ayında da Zorlu PSM’de tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor.

Etkinlik Saati: 20.30

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 132.00 TL

2. Kategori - 110.00 TL

3. Kategori - 93.50 TL

4. Kategori - 77.00 TL

5. Kategori - 66.00 TL

MIX FESTIVAL PRESENTED BY %100 MUSIC // 15-16 KASIM // 19.00// ZORLU PSM ÇEŞİTLİ MEKANLAR

Bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek festivalde seslerarası deneyimine kaldığı yerden devam ediyor! Zorlu PSM’nin iki gün boyunca dans pistine dönüşeceği festival bu yıl 15 – 16 Kasım tarihlerinde gerçekleşiyor.

Dinleyicileri analog enstrümanlar kullanarak avant-garde, club ve pop türleri arasında bir serüvene çıkarmaya hazırlanan dünyaca ünlü Alman, DJ ve yapımcı Apparat; dansa davet eden müziğini Fabric’ten Berghain’a sonrasında da uluslararası festivallere taşıyan Baba Stiltz, indie-dance, new wave, electronica ve leftfield türlerinden ilham alan DJ ve prodüktör Günce Acı; bağımsız müzik sahnesinin son dönemlerdeki en başarılı isimlerinden Islandman; kullandıkları synth’ler ve kozmik melodilerle elektronik bir dünya yaratan Fransız üçlü Jabberwocky; renkli ritimler, güçlü vokaller ve gitardan gücünü alan Joachim Pastor; 70’lerin rock’ından, 30’ların swing’ine; klasik müzikten, triphop’a kadar uzanan geniş bir yelpazeden ilham alan Fransız yapımcı N’to; geçtiğimiz sezon Stavroz konseri öncesi PSM Amfi’de gerçekleşen After Work Party’de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Tolga Duyan & Bulut Adalı Seçkin ikilisi; Salzburg, Porto ve Joda gibi remixleri ile dünya elektronik sahnesinde adını duyuran Worakls 15 Kasım’da festivalin ilk gün konukları olacak.

Festivalin ikinci ve son gününde ise son yirmi yılda Avrupa'dan çıkan en ünlü elektronik müzik sanatçıları arasında yer alan Berlin çıkışlı ikili Booka Shade; 70’lerin Türkçe şarkılarına yaptığı yaratıcı yorumlar ve görsel kimliğiyle büyük beğeni toplayan Hey! Douglas; spontane söz yazarlığı ve çabasız melodileriyle zamansız şarkılara imza atan ikili Isaac Delusion, elektronik müziğin hem güncel hem de saklı kalmış isimlerinin şarkılarından oluşan setleriyle tanınıyor Türkiye'nin en deneyimli ve donanımlı DJ'lerinden Mabbas; Berlin’in underground elektronik müzik dünyasından ilham alan Nova Persona; Hip hop’ın kes-yapıştır kültürü ve 80’lerin eurobeat’lerinden beslenen 24 yaşındaki lo-fi müzisyen Ross From Friends; görsel-işitsel dünyanın köşelerini cesurca keşfeden Plaid; sosyal medyada hızla yayılan “Black Video” şarkısıyla keşfedilen ve kısa sürede Belçika müzik camiasının en büyük ihracatlarından biri haline gelen indie rock grubu SX; kimi zaman melankolik, kimi zaman enerjik ama daima melodik indie pop’uyla tanıdığımız ve sevdiğimiz Teleman; küçük yaşta müzikle ilgilenmeye başlayıp Nu-jazz, Funk, Broken Beat ve Electronica türleri arasında gezinen Zeynep Erbay izleyicilerle buluşacak.

15 Kasım Cuma

%100 Music Sahnesi

21:00 - Günce Acı

22:00 - Jabberwocky

23:20 - APPARAT

01:00 - Joachim Pastor

02:30 – Worakls

04:00 - N'to

Red Bull Sahnesi

20:00 - Lil Zey

21:30 - Aga B

23:00 - Islandman

00:30 - Tolga Duyan feat Bulut Adalı Seçkin

02:00 - Baba Stiltz

Fuaye LED

23:00 - Varteres Durise

00:45 - Deniz Erdem + Tennx

01:45 - AK49 + Batu Belen

16 Kasım Cumartesi

%100 Music Sahnesi

20:30 - Zeynep Erbay

22:30 - Isaac Delusion

00:00 - Ross From Friends (live)

01:30 - Booka Shade

03:00 - Mabbas

Red Bull Sahnesi

20:00 - Nova Persona

22:00 - PLAID (Live AV)

23:30 - Teleman

00:45 - SX

02:00 - Hey! Douglas Big Band (Live)

Fuaye LED

23:40 - Yang Jahz

01:10 - Iskeletor + Anıl Çeik

02:30 - Jtamul

Anahtar Kelimeler:
Zorlu PsmMIX Festival
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.