Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Zorlu PSM ’de Bu Hafta 25 Kasım – 01 Aralık

Bütün haftayı saracak Bollywood rüzgarının yanı sıra caz, rock ve tekno müzik tutkunlarını da etkisi altına alacak bir programla Zorlu PSM yine dopdolu içerikleri ile izleyicilere unutulmaz bir hafta yaşatacak.

“Bir rüyayı gerçekleştirmek için neler verirdiniz?” sorusunun peşinden seyircisine görsel bir ziyafet sunan “Beyond Bollywood” haftanın 6 günü sahnede seyirciyi selamlamaya hazırlanırken; yıllardır yaratıcılığından ve enerjisinden ödün vermeyen dev isim New Model Army, post rock türünün günümüzdeki en önemli temsilcilerinden biri olan Japon grup MONO ve sevilen seri “Dark Night” ile Zorlu PSM heyecan dolu performanslara yine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 25 KASIM, PAZARTESİ // touché // 21.00

Uzun süredir Youtube’da yayınladığı güçlü içerikleri ile kendine sadık bir kitle edinen İbrahim Selim, “İbrahim Selim ile Bu Gece” adlı yeni programında, Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı sezon boyunca her hafta touché’de izleyici ile buluşurken program Zorlu PSM’nin YouTube kanalından da kaçırdığınız bölümleri de izleme fırsatı sunuyor!

Kapı Açılış: 19:00

İbrahim Selim ile Bu Gece: 21:00
 

Bilet Fiyatları:

Tam - 84.75 TL

Öğrenci - 49.50 TL

MAHSUSCUKTAN STAND UP – BUSE SİNEM İREN // 26 KASIM, SALI // touché // 21:00

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Sanat Tarihi okudu, sonra İnsan Kaynakları uzmanlığı yapıp insanlara kaynadı. Hayır şaka, hiç kaynak yapmadı :)

Barmaid oldu, oradan hoop İstanbul Halk Tiyatrosu’yla tiyatro yapmaya başladı.

Bir ara hostes, pardon! Kabin Memuru oldu ve dünyayı gezdi…

Bir de stand up yapmayı deyeyim dedi.

Şimdi stand up yapan bir oyuncu oldu.

Kısmet Show, BKM Açık Mikrofon, Tuz Biber Show, Gelecek Evde ve Türkiye’nin ilk kadın stand-up grubu Çok da Fifi Hatunlar Stand-Up gibi gruplarla sahne alan Buse Sinem İren'e bunlar yetmemiş, bir de tek kişilik gösteri yapayım demiş. Youtube'da Açık Büfe kanalındaki laz tiplemelerine doyamayan seyircisini kendi sahnesinde ağırlıyor ve diyor ki; "Sen gelmezsen, o gelmezse, biz gelmezsek N’apalım? Evde oturup kendi kendimize mi gülelim? Kalkın gelin!"

Kapı Açılış: 19:00

Mahsuscuktan Stand Up – Buse Sinem İren: 21:00

Bilet Fiyatları:

Tam - 80.25 TL

Öğrenci - 49.50 TL

BEYOND BOLLYWOOD // 26-27-28-29-30 KASIM – 01 ARALIK // TURKCELL SAHNESİ

The Guardian tarafından; “İnkar edilemez bir görsel ziyafet”, “Renk ve hareketin başkaldırısı”

olarak tanımlanan Beyond Bollywood “Bir rüyayı gerçekleştirmek için neler verirdiniz?” sorusunun peşinden seyircisine görsel bir ziyafet sunmaya hazırlanıyor. 1000’den fazla kostüm, Hindistan’ın en yetenekli dansçılarından oluşan dev kadro ve ışıl ışıl bir dünya eşliğinde Bollywood’un otantik coşkusuna ortak olacağınız, doğaüstü renklere tanıklık edeceğiniz bir Hindistan macerası olan Beyond Bollywood 26 Kasım -1 Aralık tarihleri arasında İstanbul seyircisini Hindistan’a özgü otantik bir kültürel serüvene çıkarmaya hazırlanıyor.

Etkinlik Saatleri:

26 – 27 – 28 – 29 Kasım: 21:00

30 Kasım: 15:00 / 20:00

1 Aralık: 14:30 / 19:30

DAMDAKİ KEMANCI // 26 KASIM, SALI // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Broadway’de en uzun süre sahnelenen 15 eserden biri olan Damdaki Kemancı müzikali, Zorlu PSM prodüksiyonuyla izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Sevilen oyuncu Binnur Kaya ve devlet tiyatrolarının önemli isimlerinden Mehmet Ali Kaptanlar’ın başrollerini paylaştığı müzikal, kalabalık oyuncu kadrosuyla Zorlu PSM’de tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor.

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 132.00 TL

2. Kategori - 110.00 TL

3. Kategori - 93.50 TL

4. Kategori - 77.00 TL

5. Kategori - 66.00 TL

FLAPPER SWING // 27 KASIM, ÇARŞAMBA // touché // 21.00

Django Reinhardt ve Sidney Bechet’nin izinden giden akustik bir caz manouche grubu olan Flapper Swing, repertuarında D.Reinhardt besteleri ve 1920-30’ların caz standartlarına yer vererek dinleyicilerine o dönemin eşsiz atmosferini yaşatmak için 27 Kasım akşamı touché sahnesinde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 19.30

Flapper Swing: 21.00

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 80.25 TL

DARK NIGHT: LEBANON HANOVER, RENDEZ-VOUS, BREK // 27 KASIM, ÇARŞAMBA // %100 STUDIO // 20.30

“Dark Night” serisi bu kez zamanlarının müziklerinden çok sıkılan, 80’lerin analog dünyasında mutluluğu bulan Larissa Iceglass ve William Maybelline tarafından tutkularının peşinden gitmek için iş ve eğitimlerini bir kenara bırakarak kurulan Lebanon Hanover, 4 senedir Fransa sahnelerinden tüm Avrupa’ya koşan post-punk ve new wave grubu Rendez-Vous ve alışılagelmişin dışında müzikleri ve Mayıs ayında çıkardığı ÖLÜPOP albümüyle tüm dikkatleri üzerine toplayan; dream pop, synth popi, new wave ve krautrock türlerini buğulu ve atmosferik bir şekilde harmanlayan lo-fi müzisyen ve prodüktör Brek’in ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

Kapı Açılış: 20.00

Brek: 20.30

Rendez-Vous: 21.30

Lebanon Hanover: 22.45

Bilet Fiyatları:

Ön Satış - 77.00 TL

SU İDİL // 28 KASIM, PERŞEMBE // touché // 21.00

Bu sene çıkaracağı ilk albümünden parçalara da repertuarında yer vereceği; caz, R&B ve soul tarzlarındaki konserleri ile 2010 yılından bu yana izleyicinin karşısına çıkan Su İdil, bu kez şarkılarını touché’de seslendirecek. Sahnede; gitarda Onur Aymergen, piyanoda Çağrı Sertel, basta Ozan Musluoğlu ve davulda Turgut Alp Bekoğlu’nun eşlik edeceği performansıyla Su İdil dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 80.25 TL

CINGI PERFORMS QUEEN // 28 KASIM, PERŞEMBE // %100 STUDIO // 21.30

Selçuk Sami Cingi ve Ahmet Tekneci tarafından İlk kez 24 Kasım 2008’de Freddie Mercury’nin ölüm yıldönümünde hayata geçirilen, Queen grubunun müzikal mirasını yaşatmak ve yüceltmek amacıyla oluşturulan Queen Tribute projesi, 10 yıldır müzikseverlere muazzam bir Queen şarkıları şöleni sunuyor. “Cingi Performs Queen” adıyla sahne alan ve izleyiclilerine Queen şarkılarının özlerini ve nüanslarını koruyarak tasarlanmış 2 saatlik bir repertuardan oluşan proje, 28 Kasım Perşembe günü Zorlu PSM %100 Studio’da seyirciyle buluşacak!

Kapı Açılış: 20.30

Cingi Performs Queen: 21.30

Bilet Fiyatları:

Ön Satış - 71.50 TL

EMİR ERSOY “RHYTHMIC HANDS” // 29 KASIM, CUMA // touché // 21.30

Emir Ersoy’un piyano ve perküsyonun enerjisini birleştirdiği projesi “Rhythmic Hands”, izleyiciye heyecan dolu bir gece sunmak için 29 Kasım’da touché sahnesinde olacak. Türkiye’nin bas gurusu Caner Üstündağ’ın sahnede eşlik edeceği bu unutulmaz gecede Küba'nın en önemli davulcularından William Cardoso, Adrian Gustavo ve Aleixi Contreras’ın Küba ruhu, perküsyonun sıcak ritimleri birleşecek.

Emir Ersoy - Piyano

William Cardoso - Davul

Aleixi Contreras - Vokal & Perküsyon

Caner Üstündağ - Bas Gitar

Adrian Gustavo - Perküsyon

Kapı Açılış: 19.30

Emir Ersoy "Rhythmic Hands": 21.30

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 91.25 TL

MONO// 29 KASIM, CUMA // %100 STUDIO // 20.00

1999'da Tokyo'da kurulan post rock türünün günümüzdeki en önemli temsilcilerinden biri olan ve müzik çevrelerinde oldukça saygın bir mevkide tutulan Japon grubu MONO 29 Kasım’da %100 Studio’da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Grup deneysel rock, shoegaze, modern dönem klasik müzik, noise ve minimalism türlerini de kapsayan geniş bir müzikal spektruma yayılan müzik tarzı ile de oldukça dikkat çekiyor.

Kapı Açılış: 20.30

Jo Quail: 21.00

Mono: 22.00

Bilet Fiyatları:

Avantajlı Dönem

Tam - 90.00 TL

Öğrenci - 65.00 TL

NEW MODEL ARMY// 30 KASIM, CUMARTESİ // %100 STUDIO // 21.30

1980'de Bradford'da kurulan ve yıllardır yaratıcılığından ve enerjisinden ödün vermeyen dev isim New Model Army, punk rock, kuzey ruhu ve zamanın atmosferinden ilham almaya devam ediyor. Post-punk, folk-rock, politik-rock, goth ve metal gibi farklı alt kültürlerinden etkilense de bir etikete ait olmayı her zaman reddeden Nem Model Army aynı dönemde parlayan isimlerin aksine zamansız olmayı başardı. Ana vokal ve gitarda Justin Sullivan, davulda Michael Dean, klavyede ve gitarda Dean White, gitarda Marshall Gill ve basta Ceri Monger’dan oluşan bu olağanüstü grup - sürekli yenilenen izleyici kitlesi ve sonsuz yaratıcılığıyla 30 Kasım’da %100 Studio sahnesine konuk oluyor.

Kapı Açılış: 20.30

New Model Army: 21.30

Bilet Fiyatları:

Avantajlı Dönem

Tam - 90.00 TL

Öğrenci - 65.00 TL

AYSUN VE ALİ KOCATEPE “KÜÇÜK BİR AŞK MASALI” // 30 KASIM CUMARTESİ // touché // 21:30

“Ben Sana Vurgunum”, “Melankoli”, “Çocuklar Gibi”, “Dağlar”, “Küçük Bir Aşk Masalı”, “Geberiyorum”, “Hey Gidi Dünya Hey” gibi ölümsüz şarkıların bestecisi Ali Kocatepe ve muhteşem sesi ve yorumuyla Aysun Kocatepe 30 Kasım’da touché’de sahne alacak! Müzik dünyasının sevilen ikilisine Mete Çelik Trio’sunun eşlik edeceği geceyi kaçırmayın!

Kapı Açılış: 19:30

Etkinlik Saati: 21:30

Bilet Fiyatı:

Genel Satış: 99.00 TL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.