Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi kuşadası recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Kuşadası Belediyesi Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk yapı kredi operasyon

Zorlu PSM’de Bu Ay: Ağustos 2019

Zorlu PSM; Açıkhava film gösterimleri ve yeni parti serileriyle yaza Amfi’de devam ediyor!


Zorlu PSM yeni parti serisi %100 Music presents After Work Party ile Cuma iş çıkışlarını renklendirirken,film programı ile açık havada ve dev ekranda film izleme keyfi yaratıyor. Fransız filmi Comme un Lion ile başlayan yeni ay, romantik filmler kuşağında Mamma Mia! ile devam ederken Yeşilçam filmlerinden Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı ve Beyoğlu Güzeli’nin film gösterimlerinin hemen ardından düzenlenecek Türkçe 45’lik Partileri ile sinemaseverle buluşuyor.


%100 MUSIC PRESENTS AFTER WORK PARTY // AĞUSTOS


Zorlu PSM’nin yeni serisi “After Work Party”, ağustos ayı boyunca cuma akşamları iş çıkışlarının vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. Herkesin ücretsiz katılabileceği partide yazın serinletici müzikleri, bolca dans, happy hour ve yaz klasiği olarak bir barbekü, PSM Amfi’de ziyaretçileri bekliyor.

*Etkinlik ücretsizdir.

Amfi Film Programı // 19- 20-27-28 AĞUSTOS// PSM Amfi // 20.00

Zorlu PSM yaz dönemi boyunca Amfi’de haftanın dört gününe özel konseptlerle birbirinden güzel filmlerle açık havada sinema nostaljisi yaşatıyor. Pazartesileri Fransız filmleri, salı günleri Yeşilçam filmleri ve hemen ardından düzenlenecek Türkçe 45’lik Parti’leri ile, çarşamba günleri romantik filmler ve pazar günleri süper kahraman filmleri ile her gün farklı zevklere hitap eden film seçkisi Zorlu PSM Amfi’de!

Anahtar Kelimeler:
Zorlu Psm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.