Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

1 Numaralı Markalar’a Burcu Biricik & Kıvanç Tatlıtuğ İmzası

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ve Akademetre Research Company tarafından bu yıl 10’uncu kez gerçekleştirilen 1 Numaralı Markalar Araştırması’nın sonuçları, 28 Şubat 2019 akşamı GrandPera’da düzenlenen ödül töreni ile açıklandı. Perakende markalarının kıyasıya rekabetine sahne olan araştırma sonuçlarına göre 2018’in ‘En Beğenilen Kadın Marka Yüzü’ Burcu Biricik, ‘En Beğenilen Erkek Marka Yüzü’ ise Kıvanç Tatlıtuğ oldu.

Perakende dünyasının her yıl heyecanla beklediği ve kazananların halkın verdiği yanıtlarla belirlendiği, Türkiye’nin 1 Numaralı Markaları Araştırması’nın sonuçları belli oldu. Ana sponsorluğunu Ece Türkiye, mekân sponsorluğunu ise Grand Pera’nın üstlendiği Türkiye’nin 1 Numaralı Markaları Ödül Töreni’nin kazananları, 28 Şubat Perşembe akşamı ödüllerine kavuştu.

Oyuncu Kadir Çöpdemir’in sunumu ve AYD Başkanı Hulusi Belgü’nün ev sahipliğinde, bu yıl 10’uncu kez düzenlenen 1 Numaralı Markalar Ödül Töreni’ne iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Törende konuşma yapan AYD Başkanı Hulusi Belgü; “Hepinizin bildiği gibi geçtiğimiz yıl, 2018 yılında ekonomik olarak pek çok zorlu süreci geride bıraktık. Kurlardaki ani dalgalanmaların her sektörü etkilediği ağustos ayının ardından bir toparlanma evresine girdik. Türkiye’nin yükselen ivmesini, ekonomik ve jeopolitik anlamda sahip olduğumuz potansiyeli ortaya koyarak tamamladığımız 2018 yılının ardından 2019’a temkinli ama büyük bir umutla başladık…

Markalarımızla gelişen AVM’lerimize ek olarak, AVM’lerimizle büyüyen markalarımız da bugün ülkemizin dört bir köşesine ulaşıyor, dünya ülkelerinde mağazalar açıyor, ülkemizin bilinirliğini artırırken ekonomimize de pek çok katma değer sunuyor. Bu sebeple, sektörümüze ve ülkemize kattıkları tüm değerler dolayısıyla, bizim gönlümüzde tüm markalarımız 1 numara…” şeklinde konuştu.

Perakende sektörüne ilişkin 15 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu törende, En Beğenilen Kadın Marka Yüzü Özel Ödülü’nü son dönemde yeteneği ile göz dolduran ve Penti’nin reklam kampanyası ile kariyerine bir başarı daha ekleyen Burcu Biricik, En Beğenilen Erkek Marka Yüzü Özel Ödülü’nü ise Mavi reklamındaki performansıyla Kıvanç Tatlıtuğ aldı. Anchor Mağaza Özel Ödülü’nün sahibi ise geçtiğimiz yıl da ödülü kucaklayan Teknosa oldu.
 

1 Numaralı Markalar – Kazananlar Tam Liste

Kategoriler

Kazanan

Kadın Giyim

Koton

Erkek Giyim

Kiğılı

Günlük Spor Giyim

LC Waikiki

Çocuk Giyim

LC Waikiki

Bebek Ürünleri - Oyuncak

Toyzz Shop

Spor Malzemeleri

Adidas

Ayakkabı - Çanta

Flo

Kişisel Bakım - Kozmetik

Gratis

Ev Tekstili - Dekorasyon

English Home

Teknoloji Perakendeciliği

Teknosa

Teknoloji Üreticisi

Samsung

Aksesuar

Atasay

Self Servis - Restoran

Burger King

Restoran

HD İskender

Kafe

Starbucks

Anchor Mağaza

Teknosa

Kadın Marka Yüzü

Burcu Biricik / PENTİ

Erkek Marka Yüzü

Kıvanç Tatlıtuğ / MAVİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.