Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

2016 Yılında Dünya Evine Giren Ünlüler

Medya Takip Merkezi(MTM) ), Magazin Gazetecileri Derneği için yaptığı araştırma ile 2016 yılında dünya evine giren ünlüleri listesini açıkladı.
 
Listede, Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti, Ayvalık Cunda Adası’nda ailesi ve yakın çevresinin katıldığı törenle  hayatlarını birleştirirken, toplamda 36 bin 32 habere konu edildiği belirlendi.
 
Tatlıtuğ Çifti 20 Bin 777 Habere Konu Oldu
 
Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer, iki yıllık beraberliklerinin ardından Fransa'nın başkenti Paris’teki Türk Büyükelçiliği’nde sade bir törenle evlenerek, 20 bin 777 haber konu oldu.
 
Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, iki yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlanırken, Doğulu çifti, yıl boyunca toplam 18 bin 666 haberde yer aldı.

Şarkıcı Berkay Evliliğiyle Adından Söz Ettirdi
 
Şarkıcı Berkay ile Özlem Katipoğlu çifti, düğün fotoğraflarını sosyal medyada yayınlayarak mutluluklarını hayranlarıyla paylaştı. Berkay, 11 bin 478 haberde yer aldı.
 
Işın Karaca, 5 Bin 324 Habere Konu Oldu
 
Işın Karaca, yeni yıla sayılı günler kala hayatını çocukluk aşkı Tuğrul Odabaş’la birleştirdi. Çifti düğünlerinde ailesi ve yakın arkadaşları yalnız bırakmazken, Karaca’nın ilk ve ikinci eşi de törende bulundu. Karaca, 5 bin 324 habere konu oldu.
 
Oyuncu Başak Sayan, Bodrum Havalimanı’nda tanıştığı ekonomist Murat Vardal’la Amerika’da evlenerek, bin 222 haberde yer aldı.
 
Burcu Biricik, reklamcı sevgilisi Emre Yetkin ile 30 Temmuz'da Bahçeköy Koru Park da evlenerek, 5 bin 116 haberler yer aldı.
 
Burcu Kara, bir yıl aşk yaşadığı yönetmen sevgilisi Fırat Parlak ile Belçika’nın Brugge şehrinde dünyevine girdi. Kara, toplamda 2 bin 863 haberle basında adından söz ettirdi.

Çolakoğlu Çifti Medyada Adından Söz Ettirdi

6 bin 401 haber medyada sıkça yer alan, Ünlü şarkıcı Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, beş yıllık beraberliğin ardından hayatlarını birleştirdi.
 
Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay, şubat ayında Amerika Los Angeles’ta dünyaevine girdi. Kırmızıgül, 9 bin 74 haber listede yer aldı.

Evlilikleriyle Dikkat Çeken Diğer Ünlüler

2016’nın diğer evlenen çiftleri ise, şarkıcı Sinan Özel – Burcu Kartal, oyuncu Sinem Öztürk – Mustafa Uslu, oyuncu Berk Oktay – Merve Şarapçıoğlu, oyuncu Timur Acar – Eda Özerkan, oyuncu Şebnem Bozoklu – Emre İzer, oyuncu Derya Karataş – Haki Biçici, oyuncu Erdem Baş – Servet Su, oyuncu Elvin Levinler – Burak Kocamanoğlu, popçu Emre Aydın – Eda Köksal ve oyuncu Ertan Saban –Ebru Özkan oldu.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.