Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan abd

3MOMS Yaratıcıları Alara Koçibey, Tuvana Büyükçınar Ve Emine Kütük İstanbullu Gelin Setinde

Çocuklar için rüya odalar yaratan 3MOMSİstanbullu GelinSüreyya’nın doğacak çocuğunun odasını tasarladı.

Alara Koçibey, Tuvana Büyükçınar Demir ve Emine Kütük ortaklığında hayata geçen 3MOMS, “İstanbullu Gelin” dizisinin setine konuk oldu ve Aslı Enver’in hayat verdiği Süreyya karakterinin doğacak çocuğunun bebek odasını hazırladı.

İstanbullu Gelin dizisini çok severek ve beğenerek takip eden Alara Koçibey, Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük gece gündüz çalışarak 2 gün içinde bebek odasının tüm hazırlıklarını tamamladı.

Kurulumun her anında sette olan Alara Koçibey, Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük ‘ Sette olmak ve hıza ayak uydurmak bambaşka bir deneyim oldu bizler için, dileriz izleyiciler de yarattığımız bu dünyayı beğenirler’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.