Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Açıkhava'da Yılın "Tarkan Zamanı" Sona Erdi

Bu yıl Açıkhava maratonunda yedi konser veren Megastar Tarkan, yaklaşık 42 bin kişiye seslendi. İki bölümden oluşan repertuarı ile Tarkan, bu yıl da sevenlerine hafızalardan silinmeyecek muhteşem yedi gece yaşattı. Açıkhava’daki konser serisinin son gününde Megastar, bayrama girmeye hazırlanan İstanbullulara 2.5 saat boyunca derdi tasayı unutturan bir konser verdi.

11 yıl boyunca Harbiye Açıkhava’da yaklaşık 320 bin kişiyi ağırlayan Megastar Tarkan, sevenlerine her dakikası birbirinden özel, unutulmaz geceler yaşattı. Her yıl farklı bir sürpriz ile Harbiye’yi dolduranların karşısına çıkan Tarkan, yedi konserlik serisinde sevenlerine büyülü geceler armağan etti.




Açıkhava’daki son konserinin pop bölümünde Tarkan Fun Club, 40 metrelik bir pankart açtı. Pankartta “Türkiye’nin adını dünyaya duyurdun. Gururumuz oldun, bizlere idol oldun yaşayan efsane ‘Tarkan’, takdire şayansın sen, heykeli dikilecek adamsın” yazıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.