Öne Çıkanlar seçim uyuşturucu galataport Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan çalışanların birikim endişesi çanakkalede mülteci teknesi battı çanakkale ayvacık çankaya köşkü çankaya belediyesi başkan yardımcısı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ istanbul

Ailem Evlenmem İçin Baskı Yapıyor

Renkli sahne performansıyla herkesin gönüllerinde taht kuran Rober Hatemo, The Savoy Ottoman Palace’de sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşattı. Şıklığı ile göz dolduran sanatçı fit olmaya özen gösterdiğini ve siyah rengi sevdiğini söyledi. Sahne öncesinde her seferinde çok heyecanlı olduğunu ve her şey için 2018 in bir önceki yıldan daha iyi olacağını hissettiğini söyledi.


Geçtiğimiz günlerdeki röportajında çok yankı uyandıran mahalle baskısı olayına açıklık getirmeye çalışan sanatçı şu ifadeleri kullandı “Mahalle baskısı kavramı her şey için geçerli olabilecek geniş bir kavram. Bizim memleketimizde mahalle baskısı zaten yoğun yaşanan bir durum. Adım biraz değişik geldi insanlara bu durumdan dolayı yaşadığım bir durumdu”


Evlenmesi için ailesinden baskı gördüğünü söyleyen sanatçı ailesinin torun görmek istediğini söyledi. Sanatçının annesi de röportaja katılarak şu cümleleri söyledi ”Oğluma baskı yapıyoruz. Daha geçen hafta babası ne zaman evleneceğini sordu.” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.