Ajda Pekkan'ın Doğup Büyüdüğü Aile Yadigarı Yalı Doktor Çifte Satıldı!

Ajda Pekkan'ın aile yadigarı olan, doğup büyüdüğü söylenen Boğaz'daki yalısı Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından satıldı.

Yaklaşık iki ay önce yarı fiyatına , 2.5 milyon dolara el değiştiren yalı Ajda Pekkan’ın amcası Ali Pekkan aitti. Yalı 82 yıl önce inşa edilmiş.Ajda Pekkan'ın amcası Ali Pekkan'a ait yalı 1936’da yapıldı. Ali Pekkan 20 yıl kadar önce yalıyı sattı.Beykoz’da gayrimenkul işleri yapan bir kişinin aldığı yalı renove edildi ancak kullanılmadı.Ödüllü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran "İstanbul’da Tarihi Eser Tescilli 360 yalıdan biri olma özelliğine sahip olan yalı Panayok Yalısı olarak da anılıyor biliniyor.3 katlı,6 odalı,150 metrekare,özel rıhtımlı yalıyı yirmigün gibi çok kısa bir sürede yeni sahipleriyle buluşturdum".

Yalıyı, isimleri açıklanmayan doktor bir çift aldı.Yeniden dekore edilen yalının satışını gerçekleştiren Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Boğaz’da bulunan, yalılara özellikle ABD, Rusya ve Körfez ülkelerinden ciddi bir ilgi olduğunu aktardı.


Profosyonel Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran kimdir?

Profesyonel Gayrimenkul Danışmanlığı kariyerine Remax Piramit ailesinde devam eden Evrim Kırmızıtaş Başaran, 2016 yılında Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında gayrimenkul satışında DÜNYA CİRO 1’İNCİSİ oldu. Ayrıca Türkiye’de Re/Max’te en büyük ödül olan Diamond Club ödülünü alan ilk kadın danışman unvanını kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.