Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Alaçatı Kenan Doğulu İle Coştu

Yaz konserlerinin startını Alaçatı’da veren Kenan Doğulu, Cumartesi akşamı “Musicorium Sahne'de İzmirli hayranlarıyla buluştu. Yoğun ilgi gösterilen konserde Doğulu, ayakta alkışlanan sahne performansı ve özel repertuarıyla hayranlarına dans, müzik, eğlence dolu bir gece yaşattı.

Kenan Doğulu ile müziğin kalbinin Alaçatı'da attığı gecede “İlk Adımı Sen At”, “Boş Sayfa”, “Aşk İle Yap”, “Tek Kürekçim”, “Yaparım Bilirsin", "Kandırdım", "Issız Ada" gibi unutulmaz şarkılarını Doğulu sevenleriyle hep birlikte söyledi.

Kenan Doğulu, Musicorum konserinde güçlü yorumu, 90’lardan günümüze en sevilen hitlerinin yeni versiyonları ve değerli müzisyenlerden oluşan orkestrası ile izleyicilerden tam not aldı.

Kenan Doğulu'yu izleyenler arasında Ezgi Mola, Simge Sağın, Mahmut Orhan ve Nihat Odabaşı vardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.