Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan çin tesk genel başkanı bendevi palandöken türkiye istatistik kurumu gündem özeti tüik beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca

Aleyna Tilki Aşkta Nasıl Olduğunu Anlattı

Aleyna Tilki’nin aşkın markası Cornetto için hazırladığı yaz şarkısı “Nasılsın Aşkta?” klibi hem Türkiye’de hem dünyada müzik listelerinde rekorlar kırıyor. Klibin çekimleri esnasında kamera karşısına geçen Aleyna Tilki, kendisinin aşkta nasıl olduğunu anlattı.

Aşkta cesur olmaları ve ilk adımı atmaları için gençleri cesaretlendiren Cornetto’nun yaz şarkısında ‘Nasılsın Aşkta?’ diye soran Aleyna Tilki, bu kez kendisinin aşkta nasıl olduğunu anlattı. Aşkta bazen çılgın, bazen romantik, bazen de gözü kara olduğunu belirten Aleyna Tilki, aşkın farklı halleri üzerine konuştu. Aşkta romantik misin sorusunu yanıtlayan Aleyna Tilki, aşkını ilan etmek için bir zamanlar 2 metre uzunluğunda bir ferman yazdığını da bu videoda itiraf etti.

VIDEO İÇİN LINK: https://www.youtube.com/user/CornettoTR

“Nasılsın Aşkta?” klibi yayınlandığı günden bu yana 70 milyondan fazla izlendi

Aleyna Tilki’nin aşkın markası Cornetto için hazırladığı yaz şarkısı “Nasılsın Aşkta?” klibi yayınlandığı günden bu yana 60 milyondan fazla izlendi.Şarkının klibinde, Cornetto’nun üç yeni ürünü “Cornetto Çılgın Aşık”, “Cornetto Gözü Kara Aşık”, “Cornetto Romantik Aşık”aithafen sahneler yer alıyor.Üç bambaşka görünümde karşımıza çıkan Aleyna Tilki, klibin “Gözü Kara Aşık” sahnesinde ise ilk kez siyah saçlarıyla görülmüştü.

“Nasılsın Aşkta?” diye sorduğu aşkı ile birlikte üç farklı dünyaya yolculuk eden Tilki, Cornetto’nun yeni leziz dondurmaları ile aşkın tadını çıkarıyor.

Klibi Cornetto Türkiye resmi Youtube hesabında ve eş zamanlı olarak netd resmi Youtube hesabından izleyebilirsiniz.

‘NASILSIN AŞKTA?’ LINK:

https://youtu.be/llnICQ-iOxs

Anahtar Kelimeler:
Aleyna TilkiCornetto
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.