Öne Çıkanlar deprem HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım çukurova belediyesi operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk Aleyna Tilki

“Alkoçlar Bodrum Geceleri” 5 Eylül'e Kadar Sürecek

Turizm sektörü markalarından Alkoçlar’ın son zincir halkası Thor by Alkoçlar Exclusive Otel’de düzenlenen “Alkoçlar Bodrum Geceleri”ne 26 Haziran akşamı Cenk Eren ile start verildi.

5 Eylül’e kadar sürecek olan etkinliklerde sahne performansları ile Cenk Eren, Dj Suat Ateşdağlı ve Dj Ali Sayar, Türk Sanat Müziği sanatçısı Fatma Yetiş, Yunan Müzikleri sanatçısı Buzuki Niko sahne alacak.

Gelin-Kaynana Parçalara Eşlik Etti

İlk etkinliğini 26 Haziran akşamı yapan Thor Alkoçlar’da sahne alan Cenk Eren’i izlemeye gelen Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan eşi Emine Özilhan ile gelinleri Yasemin Özilhan ve bir başka masada ise Jolly Tur Onursal Başkanı Sinan Vardar eşi Tülin Vardar ve misafirleri vardı. Cenk Eren’i dinleyen Emine Özilhan gelini Yasemin Özilhan ile çok iyi anlaştığı görüldü. Ayrıca Cenk Eren bir ara sahneden inerek gelin kaynananın yanına gelerek “Boş vere boş vere ne hale geldik” parçasını okudu, Yasemin ve Emine Özilhan sanatçıya bu parçada olduğu gibi birlikte tüm parçalarda eşlik etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.