Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Altınoluk’ta Rock Rüzgarı

Türk rock müziğinin en sevilen gruplarından Duman, Kerki Solfej’in düzenlediği açıkhava konserleri kapsamında Altınoluk’ta sahneye çıktı. Duman grubu kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

Grubun hayranları konser saatinden, saatler önce konser alanına gelip kapıda uzun kuyruklar oluşturdu. Sevilen şarkılarını Altınoluk’ta hayranlarıyla birlikte söyleyen Duman, 1999 yılından bugüne dillere dolanan ‘Seni Kendime Sakladım’, ‘Elleri Ellerime’, ‘Beni Yak’ ve daha bir çok hit şarkısını Altınoluk Açıkhava’nın muhteşem atmosferinde seslendirdi.

Grubun tüm şarkılarına eşlik eden seyirciler üç saat sahnede kalan grubu alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde uğurladı.

Anahtar Kelimeler:
DumanALTINOLUK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.