Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Antalya’da İkinci Randevu

Kerki Sofej ile gerçekleştirdiği konser serisinde yeniden Antalya’da sahne alan Sıla, konserine Neslican Tay ile başladı.

“Bize yaşın hiçbir şey olduğu gösterdi. Bazı şeyleri bilmek için yaş almaya gerek yokmuş demek ki. Çok şey öğrendik değil mi? Çok güzel bir mücadelesi vardı. Işıklar içinde uyusun” diyerek Neslican Tay’ı anan Sıla’nın dinleyicileri de ‘Mücadelen Çok Güzeldi Diyeceksiniz. Dayanamadı Değil’ yazılı pankartla sanatçıya destek verdi.

Antalya’da ilk gün biletleri hızla tükenince seyircisinin yoğun isteği üzerine yeniden sahne alan Sıla, yine en sevilen şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan söyledi. Antalya seyircisinin iki gün boyunca tüm şarkılarına eşlik ettiği Sıla, “Harika bir seyircisiniz dün de bugün de şahane bir konser geçirdik sayenizde” diyerek dinleyicilerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
ANTALYASıla
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.