Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti Melatonin hormonu Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Medikal Aile Terapisi nedir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi

Aslıhan Karalar Duyusal Film Deneyimine Dahil Oldu!

Ünlü oyuncu Aslıhan Karalar, evlerimizde olduğumuz bu dönemde Pepsi’nin #EvdekiHerAnaLezzetKat projesi kapsamında duyusal bir film izleme deneyimle dahil oldu.

Sevilen oyuncu, filmin sahnelerinden esinlenen yiyecekler ve Pepsi ile hazırlanan lezzetli içecekler eşliğinde farklı bir deneyim yaşadı. 

“Hiç bu kadar keyifli bir deneyim yaşamamıştım” diyen Aslıhan Karalar, “Evlerimizde olduğumuz bu dönemde benim için çok eğlenceli ve lezzetli bir deneyim oldu. Filmi izlerken sahnelerle eşleşen lezzetleri tatmak müthiş bir deneyimdi. Özellikle bazı sahnelerde hem yiyecek hem içecek eşleşmesi vardı. Sanki filmin içindeymişim gibi bu lezzetli deneyimin tadını çıkardım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.