Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar fetö zam istanbul büyükşehir belediyesi AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Bensu Soral, Koton İçin Kamera Karşısına Geçti

Koton’un yeni marka yüzü olarak ekran karşısına geçen Bensu Soral, 2019 İlkbahar-Yaz sezonun öne çıkan pantolon-bluz tasarımlarını tanıttı. Yeni sezonun enerjisini ekranlara taşıyan reklam filminde ‘Koton’a Sor Al, Bensu’ya Sor Al’ mesajı verildi.

Bensu Soral, Koton’un yeni sezon reklam filmiyle ekranlara geldi. Koton’un yeni marka yüzü olan Soral, ilk reklam filminde 2019 İlkbahar-Yaz sezonunun öne çıkan pantolon ve bluz tasarımlarını tanıttı.

Dansları ve enerjisiyle dikkatleri üzerine çeken Soral, yeni sezon alışverişleri için ‘Koton’a Sor Al, Bensu’ya Sor Al’ dedi. Bensu Soral’ın yer aldığı Koton’un yeni sezon reklam filmi 13 Mart itibarıyla ekranlara gelmeye başladı.

Anahtar Kelimeler:
Koton
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.