Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Ayyuka eNBE Shu Jueting Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Prof. Dr. Elif Erhan Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Kuşadası Belediyesi

Bozcaada'da Aşk Başkadır

Hafta sonu Bozcaada'da gerçekleşen Yapı Kredi Summer Escape, ünlü isimlerin akınına uğradı. Yapı Kredi ana sponsorluğunda ve Mercedes-Benz Türk işbirliğindeki festivale katılan Ivana Sert ve Aleyna Solaker sevgilileriyle güneşin tadını çıkardı. 

Moda avcısı Ivana Sert bir süredir beraberlik yaşadığı Tarhan Telli ile Bozcaada'da aşk tazeledi. Gün boyu deniz ve güneşin tadını çıkaran sevgililerden Sert, tangasıyla denize girerken objektiflere yakalandı. İlerleyen yaşına rağmen  Sert, düzgün fiziğiyle genç kızlara taş çıkardı.  

Son olarak 'Kırgın Çiçekler' dizisiyle adını duyuran genç oyuncu Aleyna Solaker, erkek arkadaşı Berk Boyacıgil ile Bozcaada'da sezonun yorgunluğunu attı. Denizin soğuk olduğunu gören Aleyna Solaker ise uzun süre iskelenin merdivenlerinde bekledi. Sevgilisi Berk Boyacıgil'in dakikalarca uğraşmasından sonra denize giren Aleyna Solaker saatlerce sudan çıkmadı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.