Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Anıl İlter Savcı Oluyor Avrasya Hastanesi İzmir depremi Ferhat Pişmaf Saadet Alpago kimdir

Buddha-Bar Beach Bodrum, Acun Ilıcalı Ve Survivor Ekibini Ağırladı

Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, bu sene Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Buddha-Bar Beach Bodrum ile en özel anlara ortak olmaya devam ediyor. Volkan Büyükhanlı ev sahipliğinde, Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi, Survivor büyük final öncesi Buddha-Bar Beach Bodrum’da bir araya geldi.


Buddha-Bar Beach, uluslararası otel zinciri Marriott International’ın, The Luxury Collection bünyesinde yer alan Bodrum’daki ilk resort oteli “Caresse, a Luxury Collection Resort, Spa & The Residences” ve “Buddha-Bar” işbirliği ile Bodrum’un en gözde adresi olarak misafirlerini en özel şekilde ağırlıyor.

Caresse Bodrum’un masalsı güzelliğinde, Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi büyük final öncesi Buddha-Bar’ın global şeflerinin özel dokunuşları ile hazırlanan imza lezzetlerini deneyimledi. Bodrum'un en güzel plajlarından birinde konumlanan Buddha-Bar Beach, Survivor büyük final öncesi bir araya gelen ekibin heyecanına ortak olarak, misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşattı.

Gastronomi, konaklama, sağlıklı yaşam, müzik ve miksoloji alanlarında dünya çapında bir referans olarak kabul edilen efsanevi Buddha-Bar, neo-Asya sınırlarını aşıp gündüzden geceye açık hava yaşam tarzı konsepti Buddha-Bar Beach Bodrum ile Caresse Bodrum’da her gün 11:00 ile 02:00 arasında farklı bir deneyim vadediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.