Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Bülent Ersoy 1 Tır Dolusu Eşyayla Kral Dairesine Yerleşiyor

Türk sanat müziğinin “Diva”sı Bülent Ersoy’un 1 tır dolusu eşyası 31 Aralık gecesi sahne alacağı Elite World Sapanca’nın kral dairesine doğru yola çıktı.

Misafirlerine Elite World Sapanca’da unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatmaya hazırlanan Diva, yılbaşı gecesi sahne performansının ardından gerçekleştireceği yılbaşı ziyafetiyle de çok konuşulacak. İspanyanın güneyinde yer alan Marbella’nın Puerto Banus Limanı’ndan getirilecek her biri 10 kg ağırlığındaki 10 adet ıstakozlar ve pavuryalar ile birlikte Rusya’dan özel olarak getirtilen Beluga siyah hayvar Diva’nın yemek menüsünde bulunuyor. Yılbaşı ziyafetini hazırlaması için Michelin yıldızlı ünlü bir aşçı ise Paris’ten yola çıktı.

Sahnesonrası dostlarıyla vakit geçirmeyi planlayan diva, kral dairesinin bulunduğu katta 16 odayı da kapattı. 21 maddelik özel istek listesiyle çok konuşulan Diva’nın tır dolusu eşyalarının arasında özelışık sistemindan oluşan robot ışıklar, özel taht, kostümler, takılar ve çok sayıda özel eşya bulunan Bülent Ersoy, sahnede birbirinden özel tasarımlardan oluşan kıyafet ve mücevherleri taşıyacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.