Bülent Şakrak: "Çok İstediğim Evlilikten Çok İstediğim Bir Tohum Daha Almış Oldum"

Bir çok başarılı proje ile ekranlarda izlediğimiz ve sevdiğimiz Bülent Şakrak hem aile hayatı ile hem de kariyeri ile örnek olmaya devam ediyor.

Ceyda Düvenci ile olan güzel birlikteliklerini ve baba olarak bilmediğimiz yönlerini MAG okurları ile paylaşan Şakrak, baba olmayı büyük bir aşk olarak tanımladı. Melisa ile olan iletişiminin onu adım adım oğlu Ali’ye hazırladığını belirten başarılı oyuncu, “ Muhteşem bir annemiz var. Hayatı benim için her anlamda kolaylaştıran bir kadınla beraberim. Çok istediğim evlilikten, çok istediğim bir tohum daha almış oldum” diye konuştu.

MyBestFriends markasının kurucusu Ayşegül Afacan Köksal’ın kapak yıldızı olduğu MAG Haziran, Babalar Günü özel dosyasında yer alan Bülent Şakrak, Erhan Kızılmeşe, Haluk İder, Murat Tarman, Orhan Koral, Sinan Aydın Aygün, Şafak Çak röportajları, dopdolu içeriği ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.