Öne Çıkanlar istanbul galatasaray myk EMİNE ERDOĞAN cumhurbaşkanı Kuşadası Belediyesi Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha ak parti yasama Koç Holdingin 2023 yılı net karı dinlenme tesisleri suriye

Burcu Kıratlı: Değişimi İlk Sinan Fark Etti

Kozmetik sektörünün iddialı markası Jowe, yeni ürünü kaş şekillendirici için Burcu Kıratlı’yla el sıkıştı. Kıratlı ile yaptığı anlaşmadan memnun olan marka, kısa sürede satışların ikiye katladığını ve Burcu Kıratlı ile çalışmanın onlara bereketli geldiğini söyledi.

Jowe Kaş Şekillendirici ile yaptığı anlaşmana hakkında konuşan Burcu Kıratlı, “Pandeminin hayatımıza girmesinden sonra kaşların kıymeti daha da iyi anlaşıldı. Artık maskeler yüzünden sadece gözler ve kaşlar görünüyor. Kullandığım bu formülle yaşadığım değişimi en iyi Sinan biliyor. Sürekli yan yana olmamıza rağmen aradaki farkı hemen anladı ve bu değişim çok hoşuna gitti. Firma yetkilileriyle görüştüğümde de satışların arttığını öğrendim. Bana güvenen beni seven herkese teşekkür ederim” dedi.

Bir zamanların modası olan ince kaşlar yerini kalın ve şekilli kaşlara bıraktı. Şekil vermek ve doğru vurgular yapmak için kalın kaşlara ihtiyaç duyan kadınların imdadına Jowe Kaş Şekillendirici yetişti. Göz hekimleri tarafından geliştirilen ve dermatologlar tarafından kontrolden geçirilerek özel formüllerle hazırlanan Jowe Kaş Şekillendirici, çığır açan teknolojisi ile kadınların yeni favorisi olacak. Uzman hekimler ve Jowe markası iş birliği ile üretilen kaş şekillendirici seyrek ya da cansız görünen doğal kaşların güzelliğini zenginleştirirken bir yandan da kolay kontrol edilebilir hale getirir. Bu özel karışın yumuşak ve kadifemsi kaşlar yaratan Jowe Kaş Şekillendirici kadınların yeni gözdesi olacak.

Kozmetik sektöründeki büyük boşluğu değerlendiren ve uzman hekimlerle yaptığı iş birliği sayesinde ortaya çıkan bu özel karışım, kadınların en büyük sorunu haline gelen kaşlara çözüm olacak. Jowe Kozmetik tarafından üretilen özel karışım sadece kaş şekillendirmekle kalmayıp uzun süre kalıcılık sağlıyor. Estetik görünümle sınırlı kalmayan kaş şekillendirici, içerisinde bulundurduğu keratin, biotin ve E vitamini gibi zengin içerikleriyle kaşı besleyip aynı zamanda gürleştiriyor. Jowe Kaş Şekillendirici içerisinde bulundurduğu ince silikon ve badem yağı ile de kaşlarınızı parlak ve tel tel bir görünüme kavuşturuyor. Su değdirmediğiniz sürece 48 saat süreyle şeklini koruyan Jowe Kaş Şekillendirici, makyaja başlamadan önce kullanılır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.