Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Burcu Kıratlı'nın Kaşları Sigortalanıyor

Kozmetik sektörünün iddialı markası Jowe ile reklam anlaşması yapan güzel oyuncu Burcu Kıratlı'nın firma tarafından kaşları sigortalanıyor. Burcu Kırat'lı ile yaptığı reklam anlaşmada kısa sürede olumlu yanıtlar alan marka, Jowe Kaş Şekillendiriciyle dünyaya açılmaya hazırlanıyor.

Bu senenin modası olan ve uzun bir dönemde de hayatımızdan kalmaya niyetli olan kalın ve gür kaş modasının yeni öncüsü Jowe Kaş Şekillendirici oldu. Burcu Kıratlı ile yaptığı reklam anlaşmasıyla da adını hızla duyuran marka, şimdi de Kıratlı'nın kaşlarını sigortalatıyor. Başlattığı reklam kampanyasının yeni yüzü olan Kıratlı için hiçbir masraftan kaçınmayan marka, yaptığı milyonluk anlaşma ile yatırımını güvence altına aldı.

Kozmetik sektöründeki büyük boşluğu değerlendiren ve uzman hekimlerle yaptığı işbirliği sayesinde ortaya çıkan bu özel karışım, kadınların en büyük sorunu haline gelen kaşlara çözüm olacak. Jowe Kozmetik tarafından üretilen özel karışım sadece kaş şekillendirmekle kalmayıp uzun süre kalıcılık sağlıyor. Estetik görünümle sınırlı kalmayan kaş şekillendirici, içerisinde bulundurduğu keratin, biotin ve E vitamini gibi zengin içerikleriyle kaşı besleyip aynı zamanda gürleştiriyor. Jowe Kaş Şekillendirici içerisinde bulundurduğu ince silikon ve badem yağı ile de kaşlarınızı parlak ve tel tel bir görünüme kavuşturuyor. Su değdirmediğiniz sürece 48 saat süreyle şeklini koruyan Jowe Kaş Şekillendirici, makyaja başlamadan önce kullanılır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.