Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Buse Terim Bahçekapılı: "Sevgiyi Temel Alarak Çocuklarımı Yetiştiriyorum"

Bu süreç birbirimize sarılmayı, hayatın durduğunda aslında nelerin kıymetli olduğunu daha çok anlamamızı sağladığını belirten Buse Terim Bahçekapılı, “Kızlarıma hayatta yaşadığımız zorlukları da anlatarak hayatın içinde üzen ve endişelendiren anların olabileceğini göstermeye çalışıyorum” dedi. 

BT Shop ve Baby On The Go markalarının kurucusu, moda ve stil danışmanı, blogger ve girişimci Buse Terim Bahçekapılı MAG için verdiği özel röportajda merak edilenleri anlattı. Temelinde aşkın ve sevginin olduğu bir ailede büyüdüğünü dile getiren Buse Terim Bahçekapılı, “ Çok şanslıyım kendi kurduğum ailemde de sevgiyi temele koyarak çocuklarımı yetiştirmeye çalışıyorum” dedi. Ne istediğini çok iyi bilen, doğruları yaşayan, duygusal ama güçlü biri olduğunu belirten başarılı anne, babası Fatih Terim’in COVID-19 salgını geçirmesi ile yaşadıkları zorlu süreci de özel röportajında paylaştı. Kurduğu markaların gelecek hedeflerini de anlatan Buse Terim Bahçekapılı, moda dünyasının değişim süreci ile yeni arayışlara gireceğini de belirtti. Ekim ayından bu yana sağlıklı beslenmek adına aralıklı oruç diyetini uyguladığını belirten Buse Terim Bahçekapılı yaşadığı değişimi anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.