Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Caresse Bodrum Ukrayna'nın En Etkili İşadamı Oleksandr Yaroslavsky’nin Kızının Doğum Gününde İş Dünyası Buluştu

Ukrayna'nın ve dünyanın en zengin ve etkili işadamlarından biri olan Oleksandr Yaroslavsky, 6. yaşına giren kızı Victoria’nın doğum gününü Caresse Bodrum sahilinde yer alan Buddha-Bar Beach’de özel bir etkinlik ile kutladı.

Ukrayna’nın Önde Gelen İşadamlarından Oleksandr Yaroslavsky’nin Kızının Doğum Günü Kutlaması Caresse Bodrum’da, Buddha-Bar Beach’de Yapıldı.


Ukrayna'nın ve dünyanın en zengin ve etkili işadamlarından biri olan Oleksandr Yaroslavsky, 6. yaşına giren kızı Victoria’nın doğum gününü Caresse Bodrum sahilinde yer alan Buddha-Bar Beach’de özel bir etkinlik ile kutladı. Ukrayna’dan özel olarak gelen dostlarının yanı sıra Türkiye’nin saygın iş, sanat, cemiyet ve spor dünyasından da bir çok isim doğum günü kutlamasına katıldı.

NIS Yatçılık ve Buddha-Bar Beach Bodrum’un birlikte organize ettiği geceye UEFA Organizasyon CEO'su Martin Kallen ve eşi de katıldı.

Davete katılanlar arasında İhsan Küçükünsal, Levent Kızıl, Ayşe-Sinan Engin, Engin Altan Düzyatan-Neslişah Alkoçlar, Burcu Esmersoy, Abdullah-Selin Burnaz, Melisa-Mehmet Mutlu, Umut-Fulya Özkanca, Alp Nuhoğlu, Leon Kohen, Barış-Feride Kaya, Zeynep Mutlu, İpek-Mustafa Denizer ve İlkem Topçuoğlu gibi isimler vardı.

Bodrum aşığı olan Oleksandr Yaroslavsky, yakın dostları Caresse Bodrum’un yatırımcısı Volkan ve Hakan Büyükhanlı’nın bir araya getirdiği iş insanları ile de Bodrum bölgesinin kalkınmasına fayda getirecek projeleri de ayrıca görüştüler.

Oleksandr Yaroslavsky ve bir çok misafirin teknesiyle davete geldiği Caresse Bodrum’da Ukrayna’nın ünlü grubu Acro Project de eski ve yeni sevilen şarkıları seslendirdi.

Forbes Dergisi’ne göre, Ukrayna’nın en zengin on kişisi arasında yer alan ve en etkili insanlarından biri olan Oleksandr Yaroslavsky, şu anda DCH Group Başkanıdır. Daha önce UkrSibbank'ın ortak sahibi ve FC Metalist Kharkiv futbol takımının başkanıydı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.