Öne Çıkanlar deprem HAVA HAREKATI Hakkari operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk Aleyna Tilki Yıldız Tilbe Sertab Erener

Cem Adrian 40 Yaşında

1980 doğumlu ünlü şakıcı Cem Adrian bugün 40 yaşına girdi.Ünlü şarkıcı Adrian, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak duygularını sevenleri ile paylaştı. 

Sevenleri tarafından "İyiki Doğdun" mesaları alan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak duygularını anlattı. Ünlü şarkıcı Cem Adrian yaptığı paylaşımın altına:

"Bugün 40 yaşımdayım. Size bunları yazmak istedim. Hayatta kendi istediğim her şeye sahibim. Daha fazlasına ihtiyaç duymuyorum. İstediğim kadar seviliyor, istediğim kadar seviyorum. MİNNETTARIM. Kendimle de dünya ile de tüm kavgalarımı çoktan bitirdim. Maddi meselelerin insana ne kazandırdığını ve ne kaybettirdiğini anladığımdan beri o konudaki tüm kaygılarımı da yitirdim. Bir hedefim ya da ulaşmak istediğim bir yer yok. Bu bir tükenmişlik değil, tam tersi bir şey. Kendimi dingin akan bir nehire düşmüş bir yaprak gibi hissediyorum. Nehir nereye akarsa, nereye götürürse oraya gidiyorum. Ne beni nehire düşüren rüzgarla, ne beni dalından düşüren ağaçla, ne de üzerine düştüğüm nehirle bir derdim var. Bugüne gelirsek... Bana en güzel doğum günü hediyeniz SMA hastası bebeklerimiz için bütçenize göre bir destek olacak. Lütfen bir bebeğin kampanyasına katılın ki bugün çok güzel bir gün olsun. Sizi en az müzik kadar seviyorum! " notunu düştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.