Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener esnaf

Cem Adria’ndan Anlamlı Kitap Kampanyası

Besteci ve söz yazarı Cem Adrian, Trump Cadde’de sahneye çıktı. Çok yoğun ilgiyle karşılaşan Cem Adrian konserinde ‘Köy Okullarına Yardım Projesi’ne destek olmak amacıyla köy okulları için kitap topladı.

Rock ve akapella müziğin önemli isimlerinden olan Adrian, Trump Cadde Konserleri kapsamında sahne aldı. Sevilen sanatçı, Alışveriş Merkezi’nin teras katında yer alan Trump Cadde'de yaklaşık 9 bin kişiye seslendi.




Köy Okullarına Yardım Projesi’ne destek olmak amacıyla konserinden önce sosyal medya hesaplarından “Yardım projesine siz de destek olun” diyen sanatçı’nın konserinde 10 bine yakın kitap ve kırtasiye malzemesi toplandı. Eski ve yeni albümlerinden şarkılar seslendirdiği konserinde Cem Adrian, kendisini izlemeye gelenlerin yanlarında getirdikleri kitapları ve kırtasiye malzemelerini en kısa sürede köy okullarına ulaştıracağının sözünü vererek yaklaşık iki saat boyunca kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.


 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.