Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İyi Parti tsk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf ankara suriye

Cemil İpekçi'den Türk Kalp Vakfı'na Özel Defile

Ünlü modacı Cemil İpekçi, 2017 koleksiyonunu ilk kez Türk Kalp Vakfı'nın Lazzoni Hotel'de gerçekleştirdiği gala yemeğinde, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı bir organizasyonla tanıttı.

Türk Kalp Vakfı Tıp Merkezi için Ekokardiyografi (Kalp Ultrasonu) cihazının alımına fon sağlamak amacıyla gerçekleşen Cemil İpekçi’nin “Avrasya Nefesi” adını verdiği defilede yeni koleksiyonunu ünlü isimler eşliğinde tanıtıldı.

Yeni koleksiyonu büyük ilgili gören Cemil İpekçi, "İki kıtanın birleşme noktasında yaşamlarımızı sürdürüyoruz. Bu nedenle defilemde farklı kumaşları renkleri bir arada kullandım. Binlerce yılda harmanlanan toplumlarımız gibi harmanladığım renkleri hayata geçirdim ve Türk Kalp Vakfı yararına sizlere sundum" sözleriyle duygularını paylaştı.

Nükhet Duru: Podyumda Yürürken Heyecanlandım

Banu Noyan koreografisiyle gerçekleşen defilenin en büyük sürprizlerinden biri Nükhet Duru oldu. Sanat dünyasının ünlü usta ismi Nükhet Duru, defilede İpekçi'nin kendisi için özel hazırladığı kıyafetle podyuma çıkarak modellik yaptı.



Nükhet Duru, Emel Diamond'un özel tasarımı olan pırlantalarla bezenmiş 600 Bin Dolar değerindeki 128 CT ağırlığındaki set ile geceye damga vurdu.
Podyumda heyecanlandığını belirten Duru, "Türk Kalp Vakfı'na cihaz alınacak denilince 'Tabii ki varım" dedim. Ama podyumda yürürken gerçekten heyecanlandım" dedi

“Kiralık Aşk Bittiği İçin Üzüldük”

Defilede Kiralık Aşk dizisinin yıldız oyuncusu Onur Büyüktopçu da podyuma çıktı. Kiğılı'nın kendisi için özel olarak hazırladığı smokinle podyuma çıkan Onur Büyüktopçu, "Çok heyecanlandım ama Türk Kalp Vakfı için buradayım. Güzel bir deneyim yaşadım" dedi.



Kiralık Aşk'taki partneri Nergis Kumbasar'la sürekli bir arada olan Büyüktopçu, "Dizi bittiği için üzüldük. Birlikte vakit geçirmekten çok keyif alıyoruz" dedi.

Podyumda Nükhet Duru ve Onur Büyüktopçu'nun yanı sıra Şenay Akay, Ebru Ürün ve Simge Tertemiz'in de aralarında bulunduğu Türkiye'nin önde gelen modelleri yürüdü. 
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.