Öne Çıkanlar Arap Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı Çinde üniversite öğrenci sayısı Çin Büyükelçiliği Çin Yeni Bir Ticari Telekomünikasyon Uydusu Fırlattı Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zhao Lijian Çin Ticari Uçak Şirketi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan

Cihantimur, Jelena Karleusa’nin Davetlisi Olarak Belgrad’daydı

Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic’in eşi ünlü şarkıcı Jelena Karleusa’nın daveti üzerine Belgrad’a giden Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, Haziran ayında gerçeklesen etkinlikte, cemiyet hayatının önde gelen isimleriyle bir araya geldi.

Jelena Karleusa'nın ev sahipliğinde Hilton Belgrad’da gerçekleşen etkinlikte Op. Dr. Bülent Cihantimur, bir sunum gerçekleştirdi. Total Vücut  Şekillendirme, Brezilya Poposu estetiği konularında merak edilen konuları anlatan Cihantimur, yoğun soru yağmuruna tutuldu.

Son Trend Total Vücut Şekillendirme

Dünyada bir trend halini alan ve Total Vücut Şekillendirme konusunda bir numara gösterilen Op. Dr. Bülent Cihantimur, son dönemlerin çok fazla dikkat çeken bu cerrahi yöntemin yani sıra, kendi geliştirdiği formülasyonlarıyla piyasaya sürdüğü Doctor B Aktif Kozmetiklerini de, davetlilerle buluşturdu. Yaslanma karşıtı serisi başta olmak üzere, markanın diğer ürünlerini de anlatan Cihantimur ayrıca davetlilere güzelliğin nasıl korunacağına dair ufak tüyolar verdi.

Tüm davetlilerle tek tek ilgilenen Cihantimur ve Karleusa, gazetecilerin de sorularını cevaplayarak keyifli bir etkinliğe imza attılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.