Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

Cinemaximum Acarkent Coliseum Açılışı Cemiyet Hayatından Ünlü İsimleri Buluşturdu

Türkiye’de sinema sektörüne yaptığı yatırımları hız kesmeden sürdüren CGV Mars Cinema Group, 26 Eylül Perşembe günü Cinemaximum Acarkent Coliseum’da VIP konseptli yeni sinema salonunu açtı. Açılışta cemiyet hayatının ünlü isimleri buluştu.

Türkiye’nin her köşesine dünya standartlarında sinema hizmeti götürmeyi ve sinema izleme kültürünü yaygınlaştırmayı ilke olarak benimseyen CGV Mars Cinema Group, 26 Eylül Perşembe günü Cinemaximum Acarkent Coliseum’da VIP konseptli sinema salonunu açtı.

Acarkent yaşam kompleksinin içerisinde bulunan Coliseum Sports & Life kulübünün içerisine açılan Cinemaximum Gold Class ve Home Class salon teknolojileriyle ev rahatlığında sinemayı Acarkent’e taşıdı. 4 Ekim Cuma günü cemiyet hayatından Sitare Kalyoncuoğlu, Kardelen Acar, Berrin Okçu, Etel Baler, Aylin Yılmaz, Ayşegül Toplusoy, Cansen Kut, İsmet Alpagut, Yelda Tiftik ve Elif İncearas gibi ünlü isimlerin katılımıyla açılış etkinliği gerçekleştirildi. Kokteyl’in ardından Home Class ve Gold Class salonların da film izleyen davetliler keyifli saatler geçirdi.

Anahtar Kelimeler:
Etel BalerBerrin Okçu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.