Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi sigara CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut

Çırağan’da Bollywood Rüzgarı

Aslı Özdemir ve Nilüfer Batur ev sahipliğindeki “Best Gift Fest Alışveriş Balosu” önceki gün  Çırağan Palace Kempinski’de unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Oblavion ana sponsorluğunda ve Adnan Bostan Furniture katkılarıyla gerçekleşen alışveriş balosuna magazin ve cemiyet dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Bollywood temasıyla gerçekleşen Best Gift Fest, ziyaretçilerini Hint dans şovları, Hint kınası dövme yapımı gibi eğlenceli aktivitelerle ağırladı. Hindistan başkonsolosu JP Singh’ın da katıldığı etkinlikte Hint kıyafetiyle gelen Petek Dinçöz ise büyük beğeni topladı. Ayrıca Esra Ömeroğlu ilk kez StylingEs markasını Best Gift Fest’te görücüye çıkararak yoğun ilgiyle karşılandı.

Best Gift Fest Alışveriş Balosu’nda Ebru Akel, Aslıhan Doğan, Emel Yıldırım, Ivana Sert, Esra Ömeroğlu, Narin Akçelik, Arzu Ermiş ve Gülay Kuriş gibi ünlü isimler stantlarında misafirlerini ağırladı. TOÇEV yararına gerçekleşen etkinlikte Kürşat Başar yeni kitabının imza gününü gerçekleştirirken Uğur Arslan makyaj trendleri, Astrolog Zeynep Turan da astroloji sohbetleri gerçekleştirdiler.


Doğum Günü Sürprizi
 
Yerli ve yabancı yüzlerce markaya ev sahipliği yapan alışveriş balosunda sanatçı Emel Müftüoğlu’nun yeni yaşı kutlandı.

Best Gift Fest’e katılan ünlü isimler arasında Ceylan Çapa, Aslı Pehlivanlar, Ece Kıral, Ebru Uygun, Fatoş Sarıgül, Işıl Reçber, Aslıhan Turan, Narin Akçelik, Burcu Şendir, Alara Malaz, Ergül ve Dilek  Azaphan, Katerina Ekşioğlu, Lal Denizli, Türkan Gürsel, Zeynep Germen, Zülal Tatlıcı, Şems Arslan, Berrin Ak, Serap Dindar,  Ivana Sert, Emel Yıldırım, Özge Ulusoy, Emel Müftüoğlu, Ebru Akel, Betül Demir, Kürşat Başar, Safiye Soyman, Petek Dinçöz, Esin Yağmurdereli, Seray Sever, Zeynep Mansur, Seren Serengil ve Işıl Donat vardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.