Öne Çıkanlar istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı Koç Holdingin 2023 yılı net karı 16 Mart 2024 Cumartesi Gündem Özeti 16 Mart 2024 Gündem Özeti

Clear, Bensu Soral İle Yeni Reklam Filmini Yayınladı

Clear, ilk Türk kadın marka yüzü Bensu Soral’ın yer aldığı yeni reklam filmini yayınladı. Kadınlara özel geliştirilen yeni Kil Terapisi Şampuanı’nın reklam filminde Bensu Soral’ın Kapadokya’da gerçekleştirdiği bir çekimin kamera arkası hikayesi anlatılıyor.

Clear’ın, kadınlara özel geliştirdiği Kil Terapisi Şampuanı’nın yeni reklam filmi yayınlandı. Clear ve Bensu Soral iş birliğinin ikinci ürünü olan reklam filmi, Bensu Soral’ın Kapadokya’da geçirdiği bir çekim gününü anlatıyor. 

Zorlu geçen bir çekim günden sonra doğanın mucizesi kil ile arınan Bensu Soral’ı gördüğümüz reklam filmi ile Clear, doğanın güzellik sırrı kili kadınlara sunarak onlara “Göster Kendini” diyor.

Clear’ın kadınların en büyük özgüven kaynağı saçları arındırarak onlara derinlemesine temizlik ve yumuşaklık kazandıran “Kil Terapisi Şampuanı” için hazırladığı kampanya, TV, dijital ve outdoor mecralarda tüketiciyle buluşuyor.

Künye

Reklamveren: Unilever Türkiye / Clear

Reklamveren Yetkilisi: Alper Eroğlu, Gizem Erbaş, Damla Gökmen

Reklam Ajansı: MullenLowe İstanbul

Yönetici Kreatif Direktör: Berkay Özay

Sanat Yönetmeni: Ezgi Tanyeri

Reklam Yazarı: Serdar Tabur

Ajans Prodüktörü: Hülya Efe Toptaş, Emirhan Akıncı

Stratejik Planlama: Yusuf Muslubaş, Alper Çetik

Müşteri Grubu: Ceyda Coşkun, Gizem Dörtler, Bükem Özmen

Yapım Şirketi: Depo Film

Prodüktörler: Ender Sevim / Merve Su Yalçınkaya   

Yönetmen: Martin Werner / Thor

Görüntü Yönetmeni: Sebastian Blenkov / Baldur Eythorsson

Müzisyen: Matgri

Backstage Video: 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.