Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Demet Akalın ‘Ateş’ Gibi Geldi!!!

Her albümüyle dinlenme ve satış rekorları kıran Pop Müziğin kraliçesi Demet Akalın yeni albümünü müzik severlerle buluştu! Demet Akalın’ın ‘Ateş’ ismini verdiği kariyerinin 11. albümü isminin hakkını verecek!

Şimdiye kadar yaptığı 10 albüm, 3 single, 2 maxi single ile her defasında dinlenme ve satış rekorları kıran Pop Müziğin kraliçesi Demet Akalın, iki yıl aradan sonra yeni albümü Ateş ile geri döndü. Akalın, 15 yeni şarkıdan oluşan Ateş’te de kendisiyle özdeşleşen ‘giderli’ tarzını devam ettirirken repertuarına rap ve arabesk şarkılar ekledi.

Albümde Ayla Çelik, Cansu Kurtçu, Derya Bedavacı, Ebru Polat, Efe Bahadır, Emirkan,  Gökhan Tepe, Hakkı Yalçın, Murat Güneş, Öze Bade Derinöz, Serdar Aslan, Sıla Gençoğlu, Şebnem Sungur ve Tan Taşçı söz ve besteleri yer alırken düzenlemelerde  Hasan Çicek, Volga Tamöz, Mustafa Ceceli, Okay Barış, Alper Atakan, Gürsel Çelik, Catwork, Erhan Bayrak ve Serkan Ölçer imzası var.

Albümün fotoğrafları için  Ermen İştahlı ‘nın objektifine pozlar veren  Demet Akalın sadece şarkılarıyla değil fotoğraflarıyla da adeta ateş ediyor.

Haktan ile düet…

Albümünde “Yekten” şarkısında Arabesk müziğin ünlü isimi Haktan ile düet yapan Demet Akalın albümü için “Giderli şarkım da var. Yeni nesil gençlerin takip ettiği rapler de var. Arabesk de var. Kısaca herkesin kendisine seçeceği bir şarkı mutlaka var albümde” diyor.

Sıla ‘dan “Bizi Buluyor”

Demet Akalın ‘ın albümüne son anda eklenen sürpriz şarkı ise “Bizi Buluyor” ismini taşıyor. Sözlerini Sıla Gençoğlu ‘nun yazdığı, müziğini Efe Bahadır ile yaptığı “Bizi Buluyor” için “Sıla’nın kaleminden çıkan bu şarkı hayatımın en unutulmaz şarkılarından biri oldu. Son anda bu şarkıyı albüme kattığımız için çok mutluyum. Bu şarkıyı Sıla kendi albümünden çıkararak benim albümüme verdi.’’ diyen Demet Akalın geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda şarkının sözlerini hayranlarıyla paylaştı. Paylaşım büyük ses getirdi.

Unkapanı’nı Canlandırdı!

Demet Akalın, iki yıl aradan sonra çıkaracağı “Ateş”  albümüyle sadece müzikseverlerin değil Unkapanı esnafının da yüzünü güldürdü. Daha çıkmadan aldığı satış siparişleriyle ekonomik kriz içinde bulunan Unkapanı esnafına nefes aldıran Demet Akalın’ın yeni albümü Ateş, DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.