Öne Çıkanlar çin İyi Parti kosgeb Op. Dr. Volkan Erdoğan  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Emirates NBD Bank PJSC 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu.

Demet Akalın'dan Yeni Şarkı Müjdesi!

Pop müziğinin güçlü sesi Demet Akalın, Öğretmenler Günü gecesi Jolly Joker İstMarina 'da hayranları ile buluştu. 'Canıma da Değsin' şarkısıyla konserine başlayan Demet Akalın, gece boyunca söylediği şarkılar kadar danslarıyla da geceye damgasını vurdu.

Kıskananlar Çatlasın!

Sahnesinin ilk yarısında giydiği 'Fendi ' marka tulumu ve aynı marka çizmesi ile çıkan güzel şarkıcı, " Şuan bu gün sizler için seçtiğim kostümüm kimsede yok sadece bende var. Takılarım ise 'Gucci' havamı atmam lazım, kıskananlar çatlasın " diyerek gülümsedi. Konserinin ikinci yarısında ise giydiği siyah pullu mini elbisesi ile göz kamaştırdı.

Hakan Altun'a Şarkı Siparişi

Hayranlarına yeni şarkı müjdesi veren başarılı sanatçı, "Geçenlerde Hakan Altun'u aradım ve şarkı istedim. Oda beni kırmadı sağ olsun çok seviyorum kendisini . Bomba gibi bir şarkı geliyor. " diyerek hayranlarını sevindirdi. Hakan Altun'dan 'Telefon' şarkısını söyleyerek kendisine hem selam yolladı hemde teşekkür etti.

Bir ara sahneden inip seyircilerin arasında dolaşarak sevenleriyle birlikte şarkı söyleyen başarılı şarkıcı, kendisi ile fotoğraf çekilmek isteyen hayranlarını kırmadı. Söylediği şarkılarla geceye damgasını vuran Demet Akalın, öğretmenler gününü unutmayarak " Öncelikle öğretmenlerimizin günü kutluyorum. Sizler bizim için değerlisiniz" diyerek kendisini dinlemeye gelen öğretmenlere ikramda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.