Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi çukurova belediye başkanı soner çetin soner çetin

Demet Akalın İle Ankara Podium'da Çifte Kutlama Yaşandı
JLL tarafından yönetilen Ankara’nın yeni çekim noktası Podium Alışveriş Merkezi, alışveriş ve eğlencenin en renkli halini 29 Ekim’de Ankaralılarla buluşturdu.Tüm ziyaretçileri için planladığı etkinlikler ile renkli anlara sahne olan Ankara Podium AVM, aynı zaman da 1. yıldönümü olan 29 Ekim’de misafirlerine keyifli saatler yaşattı.


JLL tarafından yönetilen Ankara’nın yeni çekim noktası Podium Alışveriş Merkezi, açık ve ferah mekanları, şık kafe ve restoranları, dünyaca ünlü markalardan oluşan mağaza karması ve ziyaretçilerine sunduğu sosyal alanları ile Ankaralıların en çok tercih ettiği buluşma noktalarından biri oldu. Ankara Podium Alışveriş Merkezi, dolu dolu geçirdiği 1. yılını sevilen sanatçı Demet Akalın ve ünlü DJ Gökhan Koşar ile kutladı.

Pop müziğin parlayan yıldızı Demet Akalın’ın hareketli parçaları, Gökhan Koşar’ın coşkulu performansı ile Ankara Podium AVM’de bir araya geldi. Sempatik ve cana yakın tavırlarıyla dikkat çeken şarkıcı, Podium AVM ziyaretçilerini sevilen şarkılarıyla buluşturdu.



29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, Ankara Podium’un 1.Yıldönümü ile birleşince eğlence ikiye katlandı.Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sahnede Ankara Podium AVM müdürü Özlem Uyar’la birlikte Ankara Podium AVM’nin 1. yıldönümü pastasını kesti.Oldukça kalabalık görüntülere sahne olan konserde, Podium ziyaretçileri ellerinde bayraklarla bu çifte kutlamanın keyfini çıkardı.


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.