Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Ayyuka eNBE Rino virüs Shu Jueting Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Prof. Dr. Elif Erhan Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut

Didem Deren, Annelerden Tam Not Aldı

Ekranların sevilen ve aranılan yüzü Didem Deren, oyunculuğunun yanı sıra, sunuculuk işinde de bir hayli başarılı ve bir o kadar da iddialı. Yıllarca radyo programcılığı yapan, ayrıca reklam ve belgesel seslendiren güzel sunucu, kelimenin tam anlamıyla hem  göze, hem de kulağa hitap ediyor.  


Finlandiya ilhamlı eğitim sistemi ile dikkat çeken Fidol Okulları’nın, Çekmeköy Fidol Anaokulu Tanıtım Toplantısını sunan Didem Deren, velilerden tam not aldı. Sempatik tavırları ve başarılı sunumuyla dikkat çeken ekranların güzel sunucusunun gece için özel olarak diktirdiği kırmızı tulumu, çok beğenildi.


Hedefini; “Türkiye’nin sayılı sunucuları arasında yer almak” olarak açıklayan Didem Deren, bir yandan oyunculuk, diğer taraftan sunuculuk işleriyle, günlerinin bir hayli yoğun geçtiğini belirtti. 


Çok yakında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde önemli bir geceyi sunmaya hazırlanan Didem Deren, Kıbrıs’ta kısa bir tatil  yapıp, yaz sezonuna fiziken ve ruhen hazır bir şekilde gireceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emine Kecer 5 yıl önce

Didem
Delen televizyon dan sunucu olduğunda çok baş diksiyon harika iyi eğitimli fizik mükemmel çok sevilen çok yönlü bir hanım efendi kendisine başarılar

Avatar
Bsra 4 yıl önce

Didem deren değil didem delen