Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye türkiye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar yunanistan vakıfbank abd ANTALYA merkez bankası

Doğukan Manço, Babasının Bıraktığı Mirası Açıkladı

Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço katıldığı bir radyo programında, babasının kendilerine miras olarak bıraktığı tablolardan bahsetti. 1 Şubat 1999 tarihinde vefat eden Barış Manço’nun oğlu, babasının sanat eserlerine olan ilgisini anlattı.

Dj’lik yapan Doğukan Manço katıldığı radyo programında, “Ben küçükken modadaki evimizde babam ile vakit geçiriyorduk. Bana vazoların minerallerine kadar tüm özelliklerini anlattığı günlerden biriydi, benim için çok kıymetliydi. Sonra her gün gördüğüm tablolardan bahsetmeye başladı ‘Bak bunlar Rus ressamların eserleridir, Rus ressamlar çok kıymetli eserler bırakmıştır' diyordu” şeklinde anılarından bahsetti.

“Benim Size Bırakacak Ne Fabrikam, Ne Dükkanım Var”

Sonra “Oğlum yarın öbür gün ne yaparsanız yapın, kendi ayaklarınızın üzerinde durun. Benim size bırakacak ne fabrikam, ne dükkanım var. Bu tablolar da yarın öbür gün sıkıştığınızda sizin hayatınızı kurtaracak sizlere bırakabileceğim miraslardır. O yüzden onlara güzel bakın” demişti. Doğukan Manço, şükrederek, o tabloları satmadıklarını ve ‘Barışseverlere’ açabildiklerini belirtti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.