Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Dombra Şarkısı’nın Klibi Yayınlandı

Kazakça dilinde seslendirdiği Dombra şarkısı ile büyük ses getiren Uğur Işılak şarkısına klip çekti.

Dönemin orijinal kıyafetlerinin ve savaş malzemelerinin tamamının orijinal olarak kullanıldığı klibin yönetmenliğini Kenan Öztürk yaptı. OFS Sinema Okulu tarafından çekilen ve ünlü oyuncu Cemal Hünal’ın da yer aldığı şarkının klibi bugün tüm müzik kanallarında gösterilmeye başlanacak.



25 yıllık sanat hayatında sözü ve müziği kendisine ait 400’e yakın esere imza atan Uğur Işılak, Dombra şarkısı ile dikkatleri üzerinde topluyor. Çekimlerinin Kilyos’ta yapıldığı klip için at binme ve eskrim dersleri de alan Uğur Işılak'ın ilgi çeken Dombra şarkısının klibi tüm müzik kanallarında gösterilmeye başlıyor.  


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.