Dua Lipa, Türkiye’deki İlk Konserini Belek’te Verecek

Müzik listelerini kasıp kavuran Dua Lipa, ‘Regnum Live in Concert’ kapsamında ilk kez Türkiye’ye geliyor. Dua Lipa, Türkiye’deki ilk konserini Belek’te verecek.

Regnum Live in Concert’ kapsamında birbirinden ünlü dünya starlarına ev sahipliği yapan Regnum Carya, Tom Jones’tan sonra bu sefer 14 Ağustos’ta Dua Lipa’yı ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi finalinde sergilediği sahne şovuyla ününe ün katan güzel yıldız, Türkiye’ye ilk kez gelecek.

Müzik listelerini altüst eden güzel yıldız Dua Lipa, Türkiye’deki ilk konserini, Belek’te verecek. Henüz sadece 23 yaşında olmasına rağmen, müzik listelerinin üst sıralarına adını yazdırmayı başarmış olan Dua Lipa, 14 Ağustos’ta Regnum Carya’da sahneye çıkacak.

Dua Lipa kimdir?

Bir rock müzisyeninin kızı olarak 1995 yılında dünyaya gelen Dua Lipa, 14 yaşında Christina Aguilera ve Nelly Furtado şarkılarını YouTube üzerinde cover'layıp yayımlayarak müzik kariyerine başlamıştı. Arnavut kökenli İngiliz şarkıcı Dua Lipa, Spotify'da 8 milyon tekil ve 1,5 milyon albüm satışına ulaşarak 2017’nin en ünlü İngiliz kadın sanatçısı olmuştu. Adele’den bu yana İngiltere’nin bir numaraya yükselen ilk solo kadın sanatçısı olan güzel yıldızın klipleri YouTube'da 1 milyar kez görüntülenmişti. ‘New Rules’ ve son single’ı 'IDGAF' ile listeleri altüst eden sanatçı, aynı zamanda 5 farklı kategorideki adaylığı ile bu yılki BRIT Ödülleri'nde en çok aday gösterilen sanatçı unvanını da kazanmıştı.

Dua Lipa son olarak Şampiyonlar Ligi finalinde sergilediği sahne şovuyla ününe ün katmıştı. Lipa 14 Ağustos akşamı Regnum Carya’nın dev sahnesinde Türkiye’deki hayranları için şarkılarını seslendirecek.

Anahtar Kelimeler:
Regnum CaryaDua Lipa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.