Öne Çıkanlar azerbaycan diyarbakır Ayyuka Kent eNBE akbank türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti

Dünyaca Ünlü Sanatçı Mariah Carey Yeni Şarkısı “GTFO” İle Müzik Dünyasına Geri Döndü

Dünyada 200 milyondan fazla albüm satan dünyaca ünlü sanatçı Mariah Carey yeni şarkısı “GTFO” ile müzik dünyasına geri döndü.

Drake gibi isimlerin projelerinde yer alan, Grammy adayı Nineteen85’ın yapımcılığını üstlendiği “GTFO” şarkısı, video klibiyle beraber müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Etkileyici vokalleri ve kadife sesiyle dinleyiciyi kendine hayran bırakan şarkının video klibi, Kelly Clarkson ve Charlie XCX gibi sanatçıların projeleriyle ismini duyuran Sarah McColgan tarafından çekildi. Carey, 2014 yılından bu yana ilk kez yayımlanacak olan yeni albümünden “With You” adlı ikinci şarkısını 5 Ekim tarihinde hayranlarıyla paylaşacak.

Billboard’un “Artist of the Decade” ödülü, 21 American Music Awards ödülü, BMI’ın “Icon Award“ ödülü ile birlikte 5 Grammy ödülünün sahibi olan Carey, dünyada en çok satan sanatçılardan biri olarak adını tarihe geçirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.