Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti

Ebru Gündeş 5 Yıllık Suskunluğunu 'Aşık'la Bozuyor...

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Gündeş, kariyerinin 15'inci albümüyle sevenleriyle buluştu. Başarılı yorumcu ‘Aşık’ isimli yeni albüm çalışmasıyla 5 yıllık hasret dönemine son verdi. 12 şarkıdan oluşan albüm Yıldız Tilbe, Gökhan Tepe, Ayla Çelik, Sinan Akçıl, Niran Ünsal, Şebnem Sungur, Günay Çoban, Ertuğ Ergin, İlker Tekyaygil, Ahmet Enes, Turaç Berkay, Ayşen ve Kemal Şimşekyay gibi birbirinden değerli isimlerin imzasını taşıyor. Albümdeki şarkıların aranjelerini ise başarılı müzik adamları Taşkın Sabah, Erhan Albayrak ve Çağlar Kocatepe yaptı. 

5 YILLIK HASRET BİTTİ! 

Albümün ilk klibi ve çıkış parçası olma özelliği taşıyan 'Aşık' isimli şarkının klip çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası'nda yapıldı. Çekimleri yaklaşık 12 saat süren klibin yönetmen koltuğunda Metin Arolat oturdu. Blue Music yapımcılığında hazırlanan albümün fotoğraf çekimlerini ise Emre Doğru gerçekleştirdi. 'Aşık' bugün tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.