Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Koca Dünya bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri gündem özeti süt

“Ebru Gündeş’in Kaşını Yaşını Büyütmek İçin Almıştım”

Ünlülerin makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar, “Benim için Türkiye’deki en güzel yüzleri Sinem Kobal, Burçin Terzioğlu, Hande Erçel ve Neslihan Atagül diye sıralayabilirim.” dedi. 

Gazeteci Sibel Arna’nın youtube kanalı “Sibel Arna ile Sırrı Nedir” bu hafta ünlülerin makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar’ı konuk etti. Meslekte 30. Yılını kutlayan Akpınar, hem kusursuz makyaja hem de ünlülere dair sırlarını paylaştı. 

Türkan Şoray’dan sonra Türkiye’de en efsane makyaj Ebru Gündeş’e aittir.

“Tıpkı Türkan Şoray gibi yıllar sonra makyajı ile hatırlayacağımız isim Ebru Gündeş’tir. Ebru Gündeş makyajı denilen makyaj benimle başladı. Kaşlarını da ilk ben almıştım. İfadesi çok çocuksuydu, yaşı büyüsün, daha feminen dursun diye inceltmiştik.”

Dünyada en ikonik makyaj Jennifer Lopez’e aittir.

“Dünyada en ikonik makyaj Jennifer Lopez’e aittir. 20 yıldır hiç değişmiyor. Tek geçerim. Yeni nesillerden  Gigi Hadid-Bella Hadid kardeşlerin makyajını beğeniyorum. Kardashian’lar bana çok fazla geliyor. Özellikle Kim Kardashian’ın kontür kraliçesi olduğunu kabul ediyorum. Ama artık demode oldular. Araplar bile istemiyor. Türk kadınlarına da sesleniyorum, siz de vazgeçin arabik tarzlardan.”

Hamiyet Akpınar çok konuşulan altın oranın yüzde çalışmadığını düşünüyor: 

“Her altın oran yüz güzel yüz değildir bence. O sadece bir matematiksel bir durum. Benim için Türkiye’deki en güzel yüzleri Sinem Kobal, Burçin Terzioğlu, Hande Erçel ve Neslihan Atagül diye sıralayabilirim. Onlara makyaj yapmak bir şölene dönüşüyor..” 

Peki hangi ünlü makyaj konusunda neye takık. Mesleğinde 30. Yılını kutlayan Akpınar bakın ünlülerin makyaj konusundaki hassasiyetlerini nasıl sıraladı: 

“Sinem Kobal kaşlarına müdahale ettirmez. Doğal kalsın ister. 

Burçin Terzioğlu dudaklarını kalemle büyüttürmez. Gözleri büyük gözüksün ister. 

Demet Özdemir herşeye teslim olur. O kadar güzel bir yüzü var ki ne yapsak yakışıyor. 

Elçin Sangu kirpik konusunda hassas. Dudakların da renkli olmasını sever. 

Fahriye’nin kontur ile ilgili bir hassasiyeti var. Sektöre genç girdiği için ve o zamanlar yüzünde bir ergenlik şişliği olduğu için kontur yapmaya alışmış. Öyle de gidiyor.”

Son olarak ünlülerin makyaj sanatçısı olmanın en önemli sırlarından birinin iyi sır tutmak olduğunu söyleyen Hamiyet Akpınar, Sibel Arna’ya anlattıklarını asla ikinci bir insana söylemem diyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.