Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Ebru Şallı Omurilik Felçlileri İçin Dans Edecek
Ebru Şallı Omurilik Felçlileri İçin Dans Edecek. Ünlü İsimler'in Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği İçin Bir Araya geldiği gecede İlyas Yalçıntaş Söyleyecek, Ebru Şallı Dans Edecek. 27 Nisan'da Leyla Gencer Opera Ve Sanat Merkezi'ndeki dans gösterisinin geliri Kimsesiz Engellilere Bağışlanacak.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği gönüllüsü olan ünlü manken ve pilates uzmanı Ebru Şallı ile pop müziğin yıldızı İlyas Yalçıntaş, dernek yararına sahneye çıkıyor. 
Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşecek etkinlikte omurilik felçlileriyle sahneye çıkacak olan Ebru Şallı, muhteşem bir dans gösterisi sunacak. 
Organizasyon için çok özel bir çalışma hazırladığını belirten Ebru Şallı, "Türkiye Omurilik Felçlileri ile güzel çalışmalar yapıyoruz. Onlarla bir arada olmaktan çok mutluyum" dedi. 
Pop müziğin yıldız ismi İlyas Yalçıntaş da şarkılarını Omurilik Felçlileri için seslendirecek. Yalçıntaş, bu etkinlik için özel bir repertuvar hazırladığını ve büyük sürprizleri olduğunu söyledi. 
27 Nisan Perşembe Günü saat 19.30'da Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlikten elde edilecek gelir kimsesiz engellilerin yaşadığı Hüsnü Ayık Bakım Merkezi'ne bağışlanacak. 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.