Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Rowland Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri

Ebru Yaşar'dan Evlilik Sözleşmelerine Veto

Dünyanın ilk kadın temalı AVM’si Zeruj Port sanatçı Ebru Yaşar'ın da katıldığı görkemli bir törenle İstanbul Zeytinburnu’nda açıldı.

''Dünyanın İlk Muhafazakar ve Kadın Temalı AVM’si'' olarak kapılarını ziyaretçilerine açan AVM, Arabesk-Fantezi müziğinin kraliçesi Ebru Yaşar'ı hayranları ile buluşturdu. Etkinlik öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ebru Yaşar, ''Sadece kadın ve çocuk kıyafetlerinin satıldığı bir AVM'deyiz. Erkekler de girebiliyor elbette ama onları bu AVM içerisinde en çok kasada ödeme yaparken görebiliriz. Farklı ve güzel bir konsept. Mottoda ''muhafazakar'' ibaresi dikkatimi çekti. Gördüğüm kadarıyla burası açığı kapalısı hepimizin bir şeyler bulabileceği bir AVM.'' sözleri ile yanlış yorumlanabilecek bir konuya açıklık getirdi.

"PARAM EŞİME EMANET BEN SADECE HARÇLIK ALIRIM"


Günün birinde ticarete atılmak gibi bir düşüncesi olup olmadığını soran muhabirlere, ''Ben o işten pek anlamam. Sanatçıyım, tüccar değil. Bu kulvarda şansını deneyen bir çok arkadaşım da var ancak bu benim harcım değil. Bizim evde o işlere eşim bakar. Kendi paramı da gönül rahatlığı ile kocama emanet ederim. O ticaret yapar. Sadece harçlık alırım. Her işin bir ehli var.'' yanıtını verdi.

"EVLİLİKLER GÜVEN ÜZERİNE İNŞA EDİLMELİ, SÖZLEŞME ÜZERİNE DEĞİL"


Evlilik sözleşmelerini samimiyetsiz bulduğunu da dile getiren Yaşar, ''Birlikte bir ömür geçirmek için evet dediğin bir insana nasıl sözleşme imzalatabilirsin? Evlilikler güven üzerine inşa edilmeli, sözleşme üzerine değil.'' sözleri ile bu tip anlaşmaların evlilik kurumunu zedeleyebileceğinin altını çizdi. Kendi adın taşıyan okulun temelinin atıldığını ve inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini de hatırlatan başarılı sanatçı, ''Okulun inşaatı yaklaşık bir buçuk yıl sürecek ve sonrasında milletimiz için bir ilim, irfan yuvası olarak hizmet vermeye başlayacak. Heyecanlıyım. Gururluyum.'' dedi.


Zeruj Port AVM Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Özkaymaz'ın da katıldığı, hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte güzelliği ve zarafeti ile de ilgi odağı olan Ebru Yaşar, söylediği şarkılarla AVM'nin açılış coşkusunu ikiye katladı. Hayranları ile bol bol selfie çektiren başarılı sanatçı, AVM'den çocukları için alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.