Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Yeşim Arı Kimdir Doğuş Balbay Tango Nouve

Ebru Yaşar Ödül Gecesinde Engelleri Kaldırdı

Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen ''Yılın En İyileri Ödül Töreni'' geçtiğimiz akşam Double Tree by Hilton İstanbul Topkapı'da gerçekleşen gecede Yılın En İyi Fantezi Müziği Sanatçısı ödülünün sahibi olan Ebru Yaşar, ödül koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Son yılların en çok ödül alan sanatçıları arasında yer alan başarılı sanatçıya ödülünü Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kübra Gül verdi. 

"Ben Ne Yangınlar Gördüm" şarkısını seslendirerek törene gelen misafirlerin kulakların pasını da silmeyi ihmal etmeyen Ebru Yaşar, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. '' Dinleyicilerime çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü bana layık gören herkese teşekkür ediyorum. Bu gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum... Bu gecenin benim için elbette ayrı bir anlamı var. Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından böylesine değerli bir ödülle evime döneceğim için çok mutluyum. Hayatın her alanında engelleri kaldırmanın gerekliliğine inanıyorum. Engellerin bedenlerde değil, zihinlerde olduğunu düşünüyorum.'' sözleri ile başladığı röportajında dikkat çekici mesajlar veren Yaşar, ''Toplum olarak empati kurmaktan kaçınmamamız gerekiyor. Araba kullanırken... Karşıdan karşıya geçerken... İki dakikalığına da olsa aracımızı park ederken hatta. Aynı havayı soluduğumuz, aynı gökyüzü altına yaşadığımız insanların haklarına ve özgürlüklerine daha saygılı olmamız gerekiyor. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bunu unutmamamız gerekiyor.'' dedi.


 

Muhabirlerin ''bu aldığınız kaçıncı ödül oldu?'' sorusuna tebessümle yanıt veren başarılı sanatçı, ''İnanın unuttum. Heyecandan her seferinde unutuyorum. İnşallah devamı gelir. Böyle gecelerde bol bol karşılaşır, durum değerlendirmesi yaparız.'' sözleri ile gazetecileri de tebessüm ettirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.