Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia

Ekin Beril’den Yepyeni Bir Şarkı: ‘Fırtına’ Karşınızda!

Sesiyle ve müziğiyle dinleyicilerini derinden etkileyen Ekin Beril, yeni teklisi ‘Fırtına’yı müzikseverlerle buluşturuyor. Elektronik müzik harmanıyla karşımıza çıkan bu şarkıyı dinlerken Ekin Beril’in sesinde kaybolacaksınız!

Ekin Beril’in yeni şarkısı ‘Fırtına’ aynı zamanda “Saygı” dizisinin bugün yayımlanacak beşinci bölümünde de yer alacak.

Ekin Beril Kimdir?

Ekin Beril müziğe erken yaşta başladı ve çeşitli yerel yarışmaları kazandı. Çanakkale’de hayata başladıktan sonra İstanbul’da hukuk okumaya başladı. Okurken müziğe cover yaparak ve sahnelere çıkarak devam etti. Ardından kendi YouTube sayfasını açtı ve milyonlar tarafından görüntülendi. Sertab Erener ile yaptığı ‘Kime Diyorum’ düeti ile daha da ünlendi. Ekin Beril, dinleyicilerini eğlenceli ve sorgulayıcı bir yolculuğa davet eden ilk albümü “Dualite” ile beraber profesyonel müzik hayatına devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.