Emaar AVM’de, Özlem Süer Mağazasına Burcu Esmersoy’lu Açılış

İstanbul Anadolu Yakası’nın en lüks alışveriş ve yaşam merkezi Emaar AVM’de, ünlü tasarımcı Özlem Süer’in, koleksiyonundan parçalara yer verdiği Özlem Süer Designer Store kapılarını açtı. Burcu Esmersoy, Gül – Ege Özyeğin ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katılım gösterdiği Designer Store’un açılışı kokteyl daveti ile gerçekleşti.

İstanbul Anadolu Yakası’nın en lüks alışveriş ve yaşam merkezi Emaar AVM, moda ve tasarım meraklılarını sevindirecek yeni bir projeye imza attı. Emaar AVM’nin hayata geçirdiği yeni proje kapsamında, her ay farklı ve tanınan bir Türk moda tasarımcısı, Deginer Store konsepti ile ürünlerini ziyaretçilerine sunacak. Emaar AVM, bu proje ile Türk tasarımcılara destek vermeyi ve geniş kitlelerle buluşturmayı hedefliyor.


Proje kapsamında, Özlem Süer’in tasarımlarını barındıran ilk Designer Store, Emaar AVM’de cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Gül – Ege Özyeğin’de katılım gösterdiği bir kokteyl ile açıldı. Kokteyle katılan ünlü simalar arasında yer alan Burcu Esmersoy, davete Özlem Süer imzalı bir elbiseyle katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Burcu Esmersoy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.