Öne Çıkanlar istanbul galatasaray myk EMİNE ERDOĞAN cumhurbaşkanı Kuşadası Belediyesi Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha ak parti yasama Koç Holdingin 2023 yılı net karı dinlenme tesisleri suriye

En Çok Oynamak İstediğim Rol 'Çoklu Kişilik Bozukluğu'

Son dönemde oynadığı 'Kimse Bilmez' dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Beran Özel, katıldığı davetlerde de güzelliği ve düzgün fiziği ile büyük beğeni topluyor.

Henüz 21 yaşında olan başarılı oyuncu, kariyerinin çok başında olduğunu ve ileride en çok oynamak istediği rolün 'Çoklu Kişilik Bozukluğu' hastalığı olan bir karakteri canlandırmak olduğunu söyledi. Özel; 'Hastanın büründüğü her bir karakterin kendi hikayesi, kişisel imajı ve kimliği var. İleride çoklu kişilik bozukluğu yaşayan hastalarda farklı kimlikleri canlandırmayı çok isterim.Her bir karakter kendi hikayesine, kişisel görünümüne, davranış modellerine, fiziksel özelliklerine ve isme sahip. Bir kimlikten diğerine geçişi, içinde bulunduğu o ruh hallerini oynayıp oyunculuktaki yeteneğimi sonuna kadar sınamak ve kendimi göstermeyi istiyorum. ' dedi.

Beran Özel, Cambridge Görsel ve Sahne Sanatları Okulu’nda oyunculuk eğitimi almış ve okuduğu dönemde İngiltere’deki çok köklü ve kraliyet akademisi olan Royal Academy of Dramatic Arts’ın (RADA) düzenlediği ‘RADA Shakespeare Ödülleri’nde sahnelediği oyunuyla bronze ödül kazanmış. Türk tiyatrosunun, dizi ve sinema filmlerinin usta oyuncusu İpek Bilgin'den oyunculuk eğitimi de alan Özel, işine duyduğu azmi ve heyecanı her geçen gün daha çok çalışarak hep yüksek tuttuğunu belirtti. Özel, özellikle sosyal medya hesabında Türk ve yabancı hayranlarından her geçen gün büyük ilgi görüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.