Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd tesk yunanistan tüik Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Engin Altan Düzyatan Tozu Dumana Kattı

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın bu yılki altıncı yarışı olan Marmaris Rallisi’nde Red Bull sporcusu Yağız Avcı ile Engin Altan Düzyatan bir gösteriye imza attı. Ünlü oyuncu, beş kez Türkiye Ralli Şampiyonu olan Yağız Avcı’nın aracına binerek co-pilotluk deneyimi yaşadı.

Gelecek sene düzenlenecek Dünya Şampiyonası öncesinde prova niteliği taşıyan Marmaris Rallisi’nde unutulmaz bir gösteri yaşandı. Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı’nın aracında ralli deneyimi yaşadı. Avcı’nın aracında sağ koltuğa oturan Düzyatan, zorlu pistte Red Bull sporcusu Yağız Avcı’ya destek verdi.

“Çok farklı bir deneyimdi. Çok hızlı ve eğlenceliydi”

İlk kez rally arabasına binen Engin Altan Düzyatan “Çok farklı bir deneyimdi. Çok hızlı ve eğlenceliydi” diyerek heyecanını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.