Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

ERDODER Derneği Başkanı Canan Göztepe Yeni Yaşını Dostlarıyla Kutladı

Ünlü modacı ve ERDODER Derneği Başkanı Canan Göztepe, yeni yaşını Tanfer Health & Aesthetic’in gizli bahçesinde kutladı. İsviçre Luzern Üniversitesi’nden mezun olan ve Avrupa’da bir çok otelde çalışan Chef By Berk İlter’in özel sunumlarıyla gerçekleşen doğum gününde, cemiyet hayatının ünlü isimleri yer aldı.

Tanfer Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Nihat Tanfer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sevcan Tanfer ve Genel Koordinatörü Filiz Zekioğlu’nun  yer aldığı kutlamada, Aslı Aydın, Pınar Altuğ Atacan, Dilek Birgen, Banu Gökyar, Sanem Bora, Gaye Donay, Nilay Özkan, Nazan Cihan ve Nilgün Vidinli yer aldı. 

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.