Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Evcimik: Onun Diyemediklerini Ben Diyorum

40’in sanat yılı ile kendinden söz ettiren Yonca Evcimik, geçtiğimiz gün ünlülerin kuaförü Nedim Doğulu’nun 2017 yaz sezonu için hazırladığı saç kreasyona modellik yaptı.

Doğulu’nun 2017 yaz sezonu için şimdiden hazırladığı kreasyon çekimlerinde çok eğlenen Yonca Evcimik, çekimler sırasında yeni projelerinden de bahsetti. Sezen Aksu’nun hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten ünlü sanatçı, “Şarklarına bakıyorum da, geçmişten bugüne hep tekinsiz erkeklere dair yazdığı şarkıları söylemişim. Sezen Aksu, erkeklere söyleyemediklerini bana mı söyletiyor acaba?” diyerek espri yaptı. Evcimik, “Şaka bir yana, o kadar ayni dili konuşup ayni şeyleri hissediyoruz ki esas ben atlıyorum onun şarklarına, evet tamam budur deyip okuyor” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.